Připravte úžasný valentýnský den, na který váš protějšek nezapomene

Den svatého Valentýna se nezadržitelně blíží, letos připadá na pondělí 14. února. Uvažujete nad tím, jak tento den zamilovaných svému protějšku co nejvíce zpříjemnit? Připravili jsme si pro vás tipy, jak tento den strávit ve znamení lásky od rána do večera.

šperky s motivem srdce bangles

Ráno: Probuzení polibkem a snídaně do postele

 I když letos připadá Valentýn na všední den, můžete si ho maximálně zpříjemnit. A jak začít nejromantičtější den v roce lépe než probuzením v podobě polibku a snídaní do postele? Připravte třeba lívance nebo palačinky s ovocem, které vašemu protějšku vyčarují sladký úsměv na tváři.

Odpoledne: Zaslání květiny do práce a společný oběd

Svou drahou polovičku můžete potěšit i přes den, když bude v práci. Ženy zaručeně potěšíte tím, že jim do práce pošlete puget květin s přáním. Svou milou nebo milého můžete také z práce vytáhnout na dobrý oběd.

Večer: Večerní romantika se svíčkami

A přichází večer, který by se měl na Valentýna nést ve znamení romantiky. Vyrazte na romantickou večeři ven, nebo ji připravte doma. Nezapomeňte na svíčky, které ještě umocní romantickou atmosféru. Večer můžete zakončit společnou vanou, jak jinak než se svíčkami, voňavou solí a pěnou do koupele.

TIP: Recept na jednoduchý nepečený čokoládový cheesecake

Svého partnera jistě potěšíte také sladkým dezertem. Pusťte se třeba do přípravy nepečeného cheesecaku, který zvládnete levou zadní. Pokud chcete, aby byl dezert ještě romantičtější, můžete ho připravit ve formě ve tvaru srdce.

Připravte si:

  • 1 balení máslových sušenek BeBe (případně sušenek Lotus)
  • 100 gramů másla
  • 500 gramů nízkotučného tvarohu
  • 250 mililitrů šlehačky ke šlehání
  • 300 gramů čokolády na vaření

Jak na to?

  1. Vymažte formu máslem, rozdrťte sušenky a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Vniklou směs namačkejte do formy.
  2. V parní lázni rozpusťte čokoládu na vaření. Šlehačku ke šlehání vyšlehejte a smíchejte s tvarohem. Až bude čokoláda rozpuštěná, nechejte ji lehce vychladnout a poté ji vmíchejte do šlehačko-tvarohového krému.
  3. Směs rovnoměrně natřete na sušenkový korpus a uhlaďte. Krém můžete posypat hoblinkami čokolády nebo polít čokoládovou polevou.
  4. Nyní nechte dortík vychladit a dezert je připravený na romantický večer.

 

Třpytivý dárek, který se stane připomínkou nádherného dne

Chcete, aby vaše drahá polovička na tento láskou zalitý den vzpomínala ještě dlouhou po něm? Připravte jí překvapení v podobě šperku – dárku, který je s Valentýnem nerozlučně spojený. Rozhodně neuděláte krok vedle, pokud zvolíte šperky s motivem srdce. Skvělou volbou je například srdíčkový set náramku, řetízku a prstenu v krásné dárkové krabičce, náramek z chirurgické oceli, který je srdíčky doslova posetý, nebo půvabné srdíčkové náušnice Love.

Vyznente lásku srdcem šperky bangles

Šperky potěší i muže

Šperky nejsou zdaleka jen záležitostí žen, šperkem můžete samozřejmě potěšit i muže. Zvolit můžete třeba náramek s kotvou nebo náramek s rybářským háčkem, který na ruce vypadá skvěle.

Svátek svatého Valentýna je skvělou příležitostí, jak vyjádřit svému protějšku svou lásku. Naplánujte den, na nějž vaše drahá polovička nezapomene, a zvolte dárek, který bude moci mít každý den u sebe. Šperky jsou jedním z nejoblíbenějších valentýnských dárků. Nahlédněte do naší kolekce valentýnských šperků.