Jaké šperky sluší ženám, které patří k zimním typům?

Rozlišujeme čtyři barevné typy, a sice jarní, letní, podzimní a zimní typ. A protože venku zrovna vládne zima, rozhodli jsme se vám přiblížit, jaké šperky nejvíce sluší zimním typům žen. Že si nejste jistá, zda k zimnímu typu patříte? Poradíme vám, čím se tento typ vyznačuje a jak snadno poznáte, jestli jste i vy jednou ze „zimních královen“.

Žena zimní typ

Zimní typ aneb jste Sněhurka?

Sněhurka – princezna, která se svou porcelánovou pletí, tmavými vlasy a modrýma očima dokonale reprezentuje zimní typ žen. Za zimní typ jsou tedy považované ženy, které mají bílou nebo olivovou pleť. Můžou mít i pihy, které jsou však spíše než dohněda došeda. Zimní typ žen má červené rty s modrým podtónem. Co se týče barvy očí, může být tmavě modrá, hnědo-černá nebo šedá. Pro ženy zimního typu je také typický šedý prstenec kolem duhovky. Přirozené odstíny vlasů zimních typů žen bývají tmavě hnědé až havraní. 

Jaké barvy sluší „zimním“ ženám?

Ženám, které patří k zimním typům, sluší černá a sněhobílá barva a také chladné a jasné odstíny, jako je ledově modrá, růžová nebo stříbrná. Nemusíte se bát sáhnout ani po syté modré, jasné červené nebo citronově žluté. Jakým barvám by se měly zimní typy naopak vyhnout? Oranžovým odstínům a také modrým barvám s nádechem do žluta.

A jaké šperky padnou zimním typům žen?

Co se týče šperků, asi nejzásadnější rozhodnutí spočívá v tom, jestli sáhnout po špercích ve zlaté nebo ve stříbrné barvě. V případě zimních typů žen je rozhodnutí poměrně jednoduché, protože jim sluší zejména studené odstíny, takže by měly ideálně zvolit šperky ze stříbra nebo chirurgické oceli.

Čím více třpytu, tím lépe

Stejně jako zimě nejvíce sluší sníh, který se třpytí jako tisíce drahokamů, tak i ženám, patřícím k zimním typům, neuvěřitelně sluší šperky, které se třpytí. Skvělou volbou tak budou náramky, náušnice a náhrdelníky, jež jsou poseté blyštivými zirkony.

Náramek kruh a přímka stříbrné

Extravagantních šperků se vůbec nemusíte bát

Zimní typy žen mohou bez obav sáhnout po výraznějších a extravagantnějších špercích, které jsou zdobeny barevnými kameny, obzvláště jim budou slušet šperky s kameny ve výrazné červené, zelené nebo modré barvě.

Prsten Victory Eye

Chcete vyšperkovat každý svůj outfit a blýsknout se nejenom v zimě, ale ve všech ročních období? Pak se potěšte některým ze šperků Bangles, které vám přijdou společně s luxusním dárkovým pytlíčkem. Jednoznačně si zasloužíte udělat si radost. 

Slušivé šperky nejen do zimy bangles