Celý březen rozdáváme náušnice zdarma k prstýnku s motivem zajíčka 🐰

Minimalismus jde ruku v ruce s minimalistickými šperky

Minimalismus je směr, který v poslední době zaujímá své místo i v českých domácnostech. Vychází z myšlenky, že ve chvíli, kdy se zbavíte nepotřebných věcí, nebudete mít jen uklizenější domov, ale především čistou hlavu. Podle odborníků se prostřednictvím minimalismu můžete zbavit starostí i napětí. S minimalismem můžete začít třeba u šatníku.

Řetízek s medailonkem s krystaly

Minimalismus v šatníku

Máte hromady oblečení, které se skoro ani nevejdou do skříně a místo toho, aby vás pohled na desítky triček a šatů naplňoval radostí, máte naopak chuť všechno vyházet? Pak jste právě vy ideálním adeptem na minimalistický šatník, který je založený na tom, že máte ve skříni jen několik kousků, které je však možné snadno s ostatními kombinovat. Tyto kousky by měly ideálně být nadčasové a vysoce kvalitní.

Tip: Jakého oblečení se zbavit?

Rozhodli jste se udělat vítr ve skříni a uvažujete nad tím, jakých kousků se zbavit? Někteří doporučují vzdát se těch, které jste na sobě neměli rok, jiní zase všech kousků, které ve vás nevyvolávají pozitivní emoce. Pokud je oblečení v dobrém stavu, samozřejmě ho nemusíte vyhazovat, ale můžete ho například prodat na některém z internetových bazarů nebo darovat potřebným (zvláště v situacích, kdy je to třeba více než kdy jindy).

K minimalistickému šatníku minimalistické šperky

Minimalismus rozhodně není o tom, že nebudete mít žádné doplňky, jako spíš o tom, že si pořídíte doplňky, které se hodí téměř ke všemu. Minimalistické šperky jsou velmi elegantní a nevycházejí z módy. Skvěle budou vypadat v kombinaci s šaty i tričkem a riflemi. Vzít si je tak můžete na ples, do divadla, do práce i na kávu s kamarádkou.

Další důvody, proč si minimalistické šperky oblíbíte

Minimalistické šperky se skvěle nekombinují jen s oblečením, ale také mezi sebou. Stejně jako je oblíbené vrstvení u oblečení, je oblíbené i u šperků. Pokud si například ozdobíte ruku třemi minimalistickými šperky, získáte zcela jedinečný doplněk.

PRSTENY

Říká se, že jsou ruce naší vizitkou. Tou nejlepší vizitkou se stanou, pokud je ozdobíte krásnými minimalistickými prsteny. Na vaší ruce se bude vyjímat například stříbrný prsten s perlou, prsten zdobený trouhelníkem se zirkony, prsten inspirovaný kapkou nebo prsten ve tvaru dvou T

ŘETÍZKY 

Jak vyšperkovat každý outfit k dokonalosti? Odpověď na tuto otázku přinášejí minimalistické náhrdelníky, které udělají skvělý dojem na vaše okolí. Naším tajným tipem je stříbrný řetízek Elite, řetízek s příveskem ve tvaru kruhu a řetízek se zirkony

NÁRAMKY 

Náramky by rozhodně měly mít ve vaší šperkovnici své místo, poutají totiž pohled k vašim krásným rukám a obyčejný outfit promění v neobyčejný. Zvolit můžete například náramek s korálky a zirkony, náramek s ozdobou ve tvaru kruhu či náramek s prvkem přímky

Náramek šnůrka a korálky čtverec

NAUŠNICE

Vaši tvář zase rozzáří minimalistické náušnice, které nebudete chtít sundat. Co třeba udělat si radost stříbrnými náušnicemi ve tvaru obráceného V nebo náušnicemi s kruhovým prvkem?

náušnice se zirkony minimalistické

Pokud máte rádi šperky, které se hodí ke všemu a jsou velmi vkusné a elegantní, nechejte se okouzlit minimalistickými šperky Bangles