Kolekce stylových pánských náramků s kotvou, rybářským háčkem a sponou

Potěšíme i muže! Naše kolekce výhradně dámských šperků jsme nově rozšířili o stylové pánské náramky s motivy, které se k mužům perfektně hodí. Zvolili jsme symbol kotvy, rybářského háčku a spony. V kolekci objevíte tyto symboly hned v několika úžasných variantách.

 

Kolekce pánských náramků s háčkem a kotvou

 

Osobitým kouskem v trendy stylu námořnické modře je náramek s Kotvou a bavlněnou šňůrkou, který skvěle přizpůsobíte velikosti zápěstí. Náramek disponuje utahovacím očkem, a tak délku náramku jednoduše nastavíte. Ti, kteří mají rádi výraznější barvy, určitě nadchne náramek s kotvou a semišovou šňůrkou azurové barvy. Semišová šňůrka je na ruce velmi příjemná a její velikost lehce upravíte tak, aby náramek výborně seděl.

 

Náramek Kotva ocelová a námořnická šňůrka pánský

 

Stylové náramky s prvkem rybářského háčku vypadají na ruce opravdu skvěle. Hlubší význam v náramku najdou milovníci rybaření. Náramek je však skvělou volbou i pro nerybáře, kteří chtějí jednoduše doplnit svůj outfit o trendy prvek. Náramek s rybářským háčkem jsme do kolekce zařadili ve spojení s bavlněnou a semišovou šňůrkou. V semišovém provedení v kolekci naleznete pánský náramek s nadčasovou hořčicově žlutou šňůrkou a se šňůrkou v olivově zelené barvě. Obě provedení vypadají dokonale. Tyto dva typy náramku s háčkem jsme doplnili ještě o pánský náramek s bavlněnou šňůrkou rudé (bordó) barvy. Rudou barvu ocení fanoušci Sparty „rudých“ a nejen oni. Všechny tyto náramky mají nastavitelnou velikost, budou tak výborně sedět každému.

 

Pánský náramek rybářský háček s hořičcovou šňůrkou a pyltíkem černým bangles

 

Milovníci khaki vojenské barvy si přijdou na své v podobě pánského náramku se sponou a khaki bavlněnou šňůrkou. Náramek se zapíná pomocí šroubovacího klíčku, který jednoduše provléknete očkem šňůrky a zašroubujete do spony.

 

Všechny tyto pánské náramky s osobitým charakterem obdržíte zabaleny v luxusním černém dárkovém pytlíčku, který dostanete zcela zdarma. V pytlíčku bude darování náramku vypadat skvěle a zároveň poslouží pro uchování náramku v době, kdy nebude na ruce. V případě, že byste kupovali náramek jako dárek, můžete balení ještě vyšperkovat zlatou dárkovou taštičkou, která zanechá opravdu jedinečný dojem. Všechny náramky objevíte v naší kolekci pánských náramků.