Celý březen rozdáváme náušnice zdarma k prstýnku s motivem zajíčka 🐰

Jaké šperky koupit kamarádce k Vánocům

Dárek pro kamarádku

„Na Bangles seženete na poslední chvíli dárky i pro ty nejnáročnější a díky dárkovému balení máte ještě o jednu starost méně. Tentokrát se podíváme na tipy na dárky pro všechny vaše kamarádky."
 
Vánoce se neúprosně blíží, tento rok snad ještě rychleji než kdy dříve. Že nemáte rádi předvánoční shon? Tento rok to bez potíží zvládnete z pohodlí domova. Nápady na skvělé a originální dárky totiž někdy přichází až když se list kalendáře přetočí za první adventní neděli. Na Bangles seženete na poslední chvíli dárky i pro ty nejnáročnější a díky dárkovému balení máte ještě o jednu starost méně. Tentokrát se podíváme na tipy na dárky pro všechny vaše kamarádky. 
 
Máme pro vás několik tipů pro každý typ kamarádky, kterou ve svém životě máte. Ať už je to vrba, která vyslechne a poradí, výletnice, která vás s sebou bere na ta nejkrásnější místa, nebo třeba vaše věrná dlouholetá kamarádka ze školky. Protože není možné vybrat jen tak něco, dárek pro kamarádku musí být speciální. Pokud se rozhodnete důležité ženy svého života obdarovat šperky, měly by to být takové, které budou milovat a budou je rády nosit. Zároveň by ale měly vyjadřovat váš vztah i odrážet osobnost obdarované nositelky. 
 
Jaký šperk darovat kamarádkám k letošním Vánocům? 
 
Z dětství 
„Pro kamarádku, s níž vás pojí bezpočet zážitků a na první setkání na pískovišti si vzpomínáte již jen matně není třeba vymýšlet nic složitého."  
 
šperky s kopretinou
 
Pro kamarádku, s níž vás pojí bezpočet zážitků a na první setkání na pískovišti si vzpomínáte již jen matně není třeba vymýšlet nic složitého. Jednoduchý náramek přátelství, který budete nosit na zápěstí obě je skvělý způsob, jak si připomenout dětství, kdy jste si podobné vyráběly a měnily ve škole. Můžete jej na zápěstí nechat a až odpadne, splní se vám oběma tajné přání. V jednoduchosti je krása a nostalgie funguje vždy. 
 
Pro vrbu
„Jemná propojená srdce na krk, která ukážou, čeho si na ní vážíte ze všeho nejvíce."
 Řetízek two hearts komprese
 
 
Pro tu, která je vašemu srdci nejbližší a bez které byste byla jen poloviční. Každý přeci takovou máme. Poradí ve chvílích, kdy se cítíte nejhůře, přijede k vám domů klidně v jedenáct večer s taškou plnou čokolád, zmrzliny a chipsů, aby vám pomohla překonat zlomené srdce. Tak přesně pro ni budou ideální jemná propojená srdce na krk, která ukážou, čeho si na ní vážíte ze všeho nejvíce. 
 
Pro každé dobrodružství
„Vybírejte podle toho, co má ráda - prstýnek, náramek i řetízek na krk vydrží krásné nejedno dobrodružství."
 
Prsten Srdce Globe zlatý pro kamarádku
 
Procestovaly jste společně půl světa a na společné zážitky nikdy nezapomenete? Nikdy nezkazí žádnou zábavu, její odvaha a odhodlání je pro vás inspirací a její elán je doslova nevyčerpatelný? Šperk se symbolem zeměkoule, nebo hor bude to pravé pro neohroženou světoběžnici. Vybírejte podle toho, co má ráda - prstýnek, náramek i řetízek na krk vydrží krásné nejedno dobrodružství. 
 
Motýlek pro novou kamarádku
"Náramek na nohu nijak neruší další šperky."
Stříbrný náramek na nohu Motýlek pro kamarádku 
Je vaše přátelství teprve v plenkách, ale vy už tušíte, že toho spolu ještě hodně zažijete? Náramek na nohu s růžovým motýlkem symbolizuje mladou a nadějnou energii, kterou vaše přátelství nese. Je ideální i pokud zatím příliš neznáte vkus vaší nejnovější spřízněné duše. Náramek na nohu nijak neruší další šperky, v zimě je schovaný, nebo nenápadně vykukuje zpod nohavice, v létě potom doplní každé sandálky nebo pantofle. Prostě ideální dárek, ať už je styl nositelky jakýkoliv. 
 
Ta, co vám dodává odvahu
„Jemná ženská energie v kombinaci s nezdolnou silou a odolností se snoubí jak v takové ženě, tak v jemné zářivé perle."Náramek Sladkovodní perly pro kamarádku
 
Jemné perly jsou ideální pro kamarádku, která vždy stojí za svými přáteli a neváhá je podpořit v jakékoliv situaci. Holka, která je tu vždycky pro všechny a která vám dodá tolik pozitivní energie a odvahy, že po rozhovoru s ní jste jako nový člověk. Takové kamarádky jsou vzácné stejně jako říční perly. Jemná ženská energie v kombinaci s nezdolnou silou a odolností se snoubí jak v takové ženě, tak v jemné zářivé perle. 
 
Matching (Jako vejce vejci)
„Dejte kamarádce dva kusy - jeden pro ni a druhý pro vás."
Náramky hvězda a kotva pro kamarádky
 
Jak význam šperku ještě o kousek posunout? Dejte kamarádce dva kusy - jeden pro ni a druhý pro vás. Každá budete mít svůj stále při sobě, tím se jeho význam znásobí. Může to být naprosto cokoliv, co budete obě rády nosit. Náušnice, prstýnek, náramek, řetízek, nebo třeba výrazný choker. Třeba něco se symbolem vašeho oblíbeného zvířete, květiny, nebo znamení zvěrokruhu. Nebo rovnou pořiďte stejný šperk pro všechny holky z vaší party. Až půjdete v pátek večer společně na drink, každý hned uvidí, že vás jen tak něco nerozdělí. 
 
 
Náš vánoční tip
 
Vánoční náušnice bangles