Rozdáváme náušnice zdarma k prstýnku s motivem zajíčka 🐰

Jaké šperky pořídit pro muže Vašeho života

Jaké šperky pořídit pro muže vašeho života ořez

„I když váš muž není milovník blyštivých cinkrlátek, zkuste ho letos něčím malým překvapit, třeba budete překvapeni jeho reakcí." 

Obecně platí, že muži šperky kupují a ženy dostávají. Není navíc mnoho mužů, kteří by si je přáli, hodinky teď vynechme, ty jsou speciální kategorií. Proč to ale letos trochu neotočit a nedat vašemu kamarádovi, bratrovi, otci či partnerovi nějaký zajímavý šperk? Doba se posouvá a stejně tak i zvyklosti a tradice. Takže není důvod, proč byste svému blízkému nemohla pod stromeček nadělit třeba zajímavý náramek nebo pánský náhrdelník. I když váš muž není milovník blyštivých cinkrlátek, zkuste ho letos něčím malým překvapit, třeba budete překvapeni jeho reakcí. Šperky jsou skvělými dárky pro každého. Muže nevyjímaje. Vyjadřují mnohé a nejsou jen krátkodobou záležitostí, jako třeba osvědčené (a pod stromečkem samozřejmě nezbytné) ponožky. 
 
Čím letos pod stromečkem překvapit muže vašeho života? 
 
Náramek
 
„Prostřednictvím náramku můžete vyjádřit mnohé, třeba dotyčnému ukázat vaší podporu pro další důležitou fázi života či vyjádřit upřímnou a věrnou lásku."
 
Pánský náramek kotva se šňůrkou námořickou
 
Ozdoba na zápěstí je neutrálním a vděčným šperkem, kterým můžete obdarovat téměř každého a neuděláte chybu. Je to ideální dárek pro vašeho partnera, ať je váš vztah v začátcích, nebo jste společně oslavili již několikáté výročí. Podle vážnosti či úrovně vztahu můžete volit různé druhy, které ponesou různou symboliku. U náramků se šňůrkou (shambala), je například důležitá barva, která nese význam. Bílá vyjadřuje čistotu, hojení, modrá a černá pro odhodlání a sílu, červená pro vášeň a stabilitu. Prostřednictvím náramku můžete vyjádřit mnohé, třeba dotyčnému ukázat vaší podporu pro další důležitou fázi života či vyjádřit upřímnou a věrnou lásku.
 
 
Náhrdelník
 
„Náhrdelník menších rozměrů je tak kousek, se kterým to u žádného muže nezkazíte."
 
Pánský náhrdelník rybářský háček černý
Nosíme ho nejblíže srdci. I proto má tak speciální význam. Navíc malý nenápadný řetízek s přívěskem unosí i muž, který se jinak šperkům vyhýbá. Může ho nenápadně nosit pod tričkem a o jeho existencí nemusí nikdo kromě jeho samotného vědět. Něco tak výjimečného přeci nosíme kvůli svému pocitu, ne tolik pro oči ostatních. Náhrdelník menších rozměrů je tak kousek, se kterým to u žádného muže nezkazíte. Pokud chcete volit výraznější modely, zamyslete se nad tím zda ho obdarovaný bude moci nosit i do práce a ve volném čase, zkrátka aby ladil s jeho životním stylem. Pokud se třeba pravidelně věnuje sportu, mohl by to být s většími řetězy problém. Muži si neustálé sundavání a nandavání šperků příliš neužívají a nakonec to skončí tak, že řetízek ztratí na dně pracovní tašky
 
 
Náušnice
 
„Můžete je zkusit dát i mužům, kteří sice podobné výstřelky obdivují, sami se ale ještě nerozhoupali."
 
Muž, který nosí náušnice asi nebude v oblasti šperků žádným nováčkem. Takový už nejspíš nějaké módní a extravagantní vlastní a nebojí se experimentovat ani v módě. Zkusit to ale můžete i u mužů, kteří sice podobné výstřelky obdivují, sami se ale ještě nerozhoupali. Obdivují módní kombinace Davida Beckhama, ale mají pocit, že jim by podobný styl neseděl? Možná, že až rozbalí pod stromečkem náušnice a k nim nenápadně přiloženou poukázku na propíchnutí uší, začnou teprve žít, jak se dnes říká, svůj nejlepší život. Mohou být jak minimalistické, tak extravagantní