Dětské náušnice - ideální dárek pro malé parádnice

Myslíme i na ty nejmenší, a tak jsme kolekci šperků rozšířili o dětské náušnice. Všechny náušnice pro malé princezny jsou vyrobené ze šperkovního stříbra ryzosti 925/1000. Pro zachování lesku jsou náušnice antikorozně upraveny a díky tomu, že neobsahují nikl, jsou vhodné i pro alergiky se zvýšenou citlivostí na stříbro.

Mezi dětskými náušnicemi objevíte spousty designů! Od delfínků, motýlků a jednorožců, přes zrmzlinky a sněhuláky, až po kytičky a srdíčka s bambulkou. Ať už přemýšlíte nad dárkem k Vánocům, narozeninám, svátku či jen chcete potěšit Vaši ratolest, je opravdu z čeho vybírat.

Miluje vaše dcera koupání v moři? Náušnice Velrybky jsou pro ni ty pravé. Tyto drobné náušničky jsou dozdobeny azurovými krystalky, díky kterým budou náušničky na uchu vytvářet nádherný třpyt. Těm co chodí rády do zoo, udělají dozajista radost roztomilé náušnice Pandičky. Stavitelky sněhuláků zase potěší Náušnice Sněhuláčci.

Velkým hitem jsou originální náušničky s kytičkou a přívěskem růžové plyšové bambulky. Klasičtější a o nic méně krásné jsou dětské náušničky s rozkvetlou červenou květinkou. A když už jsou květinky rozkvetlé, to by bylo, aby nevylétly pilné včeličky. Náušnice s veselými včeličkami jsou k dostání také. Velmi hezké a výrazné jsou náušnice Vážky. Pro svá nádherná křídla a ozdobení čirým krystalkem, náušničky na uchu nádherně vyniknou. Létat umí také sovičky – dětské náušnice Sovičky zaujmou pro svou barevnost. Růžová sovička se zelenými křidélky je ještě dozdobena drobnými kytičkami. Nějaký ten let zvládnou přeci i kuřátka - náušničky s kuřátky působí opravdu roztomile.

Maminkám a větším slečnám udělají radost náušnice z kolekce dámských stříbrných náušnic a náušnic z chirurgické oceli. Stříbrné náušnice můžete sladit třeba se šňůrkovými náramky, jejichž kolekce se stala velkým hitem (tady opravdu nelze šlápnout vedle! :). K náušnicím z chirurgické oceli se zase vyšperkujte náramkem ze stejného materiálu. Dekolt můžete dozdobit některým z našich řetízků.

Všechny dětské a dámské náušnice obdržíte zabalené v originálním dárkovém pytlíčku od Bangles.cz. Pokud tak náušničky darujete, nemusíte dokupovat další dárkové balení. Již zmiňované dětské náušnice a spousty dalších objevíte v kolekci dětských náušnic na našem webu. Nebo klikněte zde.