Konec předvánočnímu stresu

Podzim se rychle přihlásil o slovo a s každým novým dnem Vás napadá otázka, jak to bude letos s vánočními dárečky? Trochu vás děsí ten shon?

Předejděte jednoduše vánočnímu stresu

Možná se zdá, že to není až tak snadné, ale vlastně existuje poměrně jednoduchý recept na to, jak se vyhnout těm nekonečným frontám u pokladen, přeplněným nákupním centrům a tlačenici na každém kroku. Vánoční atmosféra je něco naprosto skvělého, když procházíte nazdobené ulice, kde si i obchody dají záležet na speciální třpytivé výzdobě. Pokud ovšem zběsile sháníte dárečky pro celou rodinu, přátele a do toho ještě přemýšlíte, kdy budete péct cukroví, prakticky není čas si onu nádhernou atmosféru užít.

Zkuste to letos trochu jinak! Proč nezačít nakupovat třeba v polovině října, kdy si v klidu můžete projít zajímavou nabídku a rozmyslet si tak, co se bude komu nejvíce hodit a líbit. V předvánočním čase je nabídka většinou srovnatelná s tou podzimní, někdy dokonce narazíte i na zajímavé slevy.

  • Žádný stres při nákupech
  • Vybírat dárečky z pohodlí domova je přinejmenším praktické, protože si je pak jen necháte doručit domů a pečlivě schováte, než přijdou svátky.
  • Když budete mít doma vše připravené, stačí si pak těsně před Vánoci otevřít dobrou lahvinku vína nebo si dát jinou dobrotu, u které vše zabalíte a Vaši blízcí se budou těšit z perfektních dárečků.

Náramky s květy  Náramek Květy rose gold

Jak vybrat to nejlepší z nejlepšího

Pro někoho je ovšem velké dilema, co přesně darovat, a to jak nejbližším, tak i přátelům či kolegům. Někdy to skutečně není jednoduché. Protože vybrat něco vkusného pro maminku, sestru či kamarádku, co by se jí určitě líbilo a využila by daný předmět, bývá oříšek.

Měli bychom pro Vás několik tipů, kterými rozhodně oslovíte a potěšíte. Každá žena má radost, když se může blýsknout s novým šperkem, ať už se jedná o náušnice, náramky nebo třeba řetízky. Nezáleží na věku, protože každá žena chce oživit svůj outfit něčím originálním, čím ostatní zaujme.

  Náušnice Zirconia a náramek s perlami  Náušnice Zirconia z oceli

Překrásné řetízky, kterým nelze odolat

Na Vánocích je někdy složité to, že nevymýšlíme dárečky jen pro ostatní, ale musíme také nastínit, co by se líbilo nám samotným. Jen málokdo si dobrovolně přeje ponožky, mixéry nebo sadu čajů s dalším hrnečkem, kterou dostáváme každý rok.

Ať už je dárek absolutním překvapením nebo už tak trochu tušíte, jakým směrem se zaměřit a co očekávat, je důležité překvapení a pocit nadšení. Takový pocit Vám určitě dodá například tento nádherný řetízek Palatial z nerezové chirurgické oceli se vsazenými zirkony, jelikož vypadá naprosto úchvatně a Vy si při každém pohledu vzpomenete na milovanou osobu, která Vám ho darovala.

A co když máte v rodině hodně dětí, nebo spíše dospívajících slečen, které si příliš nepotrpí na panenky či podobné hračky? Určitě je oslovíte roztomilým provedením náušnic, jako jsou například tyto tlapičky nebo delfínci. Stříbrné šperky v zajímavém tvaru a se zdobením rozhodně potěší, zvlášť pokud jsou slečny milovnice zvířátek a zároveň trendy šperků.

Řetízek Palatial s nármkem  Dětské náušnice psí tlapičky

Užívejte si nakupování dárků naplno

Proč se tedy rozčilovat s přeplněnými obchody pár dní před svátky, když můžete být perfektně připraveni a můžete  si už jen naplno užít přípravu vánočního času? Vánoce jsou přeci svátky klidu. Vyhněte se vánočnímu stresu, začněte nakupovat již teď a určitě nebudete litovat.

Inspirujte se v našem eshopu_2