Trendy podzimu 2018

Trenda-podzimu

Tak nám začíná pomalu podzim, doba zazimování letních a obnova podzimních a zimních outfitů. Jako výhodu letošního podzimu musíme nesporně označit ten fakt, že nejde o přílišné a zásadní změny našeho dosavadního šatníku. Slavné a renomované značky, které určují světový trh s módou, zůstávají věrny své identitě, která je rozpoznatelná na první pohled. Tedy kvalita, funkčnost a nápaditost. Nemusíme se obávat žádných extrémních zvratů nejen v barevnosti, použitých materiálech, ale i módních stylech.

Hrají všemi barvami

V barvách přetrvávají tlumené odstíny oranžové, žluté, fialové a červené, ke kterým přibydou zářivě fuchsiová, candy pink a typické barvy podzimu - khaki, rezavě hnědá, camel a švestková. Tyto odstíny barev jsou samy o sobě velmi výrazné a k doplnění takto barevného outfitu je třeba opatrnou volbu šperků. Insiprací pro vás mohou být například tyto jemné náušnice s perlami doplněné originálním stříbrným náramkem z chirurgické oceli. Náramek lze skvěle zkombinovat i s náušnicemi Royal s hlavním prvkem zirkonu doplněné o čtyři vsazené malé zirkony.

Naramek-z-chirurgicke-oceli-stormNausnice-s-perlami Nausnice-a-naramek-stribrne

V materiálech podzim nepřinese také nic nového, stále převládá samet, satén a semiš. Zvířecí potisky, svislé pruhy a šedé preppy kostky doplní i podzimně laděné květinové vzory a stále moderní výšivky. I tady lze doporučit jemnost a jednoduchost šperků, které vše patřičně podtrhnou.

 Co se tedy bude vlastně nosit?

Splývavé šaty, švy na džínách, midi šaty, volné kalhotové splývavé kostýmy, mix sportovního stylu s elegantním, flanelová kostka, vše s důrazem na vysoký pas. To vše zabalíme do naducaných péřovek, bund s kožíškem či oversize kabátů a doplníme vhodnou a kvalitní kabelkou. Letos letí tzv. buketky, což jsou kabelky kyblíčkového vzhledu. Náš look doplníme stylovými ugly teniskami a jemnými ocelovými šperky.

Moda-podzim Moda-podzim-naramky Trendy-podzimu

Klasika na závěr

Samozřejmě, že pokud si oblečete nadčasový model dokonalého střihu, nikdy nebudete vedle. Důležité je být sama sebou, podpořit svou krásu a eleganci a hlavně zaujmout svou nápadnou nenápadností. Nebojte se experimentovat se střídáním, na první pohled téměř neslučitelných stylů, nebojte se vlastní individuality v módě, vždyť různorodost je zabiják uniformity. Hlavně nezapomínejte na doplňky v podobě šperků, které stejně jako oblečení podléhají módním vlivům. Pro letošní podzim bychom doporučili minimalistický styl šperků s nadčasovými prvky. V nabídce jich máme více než dost :-).