Tipy na vánoční dárky pro ženy i pro muže

Náramky NA ŠNŮRCE

Nastává jedno z nejkrásnějších období v roce, blíží se Vánoce a s nimi také velké přemýšlení o tom, čím krásným obšťastnit své blízké. Výběr vánočních dárků, tak aby obdarované opravdu potěšily, je velice zodpovědný, avšak zároveň radostný úkol.

Jistě nám dáte za pravdu, že nejlépe se vybírají vánoční dárky pro ženy. Koupit například šperk je jasná sázka na jistotu, neboť ženu krásným a kvalitním šperkem snadno okouzlíte.

V dnešní době jsou největším módním trendem šperky z chirurgické oceli, které jsou velmi atraktivní, mají punc kvality a přitom jsou zároveň cenově dostupnější než stříbrné či zlaté klenoty.

Jedinečným dárkem, který bude moci žena nosit každý den, je například náramek. Vybírat můžete jak z elegantních kousků, jako je třeba tento úchvatný náramek se vsazeným zirkonem, tak i z těch zdobnějších s nádechem romantiky, kterou nabízí tato půvabná ozdoba na ruku, pyšnící se perlovým zakončením. Velkým hitem jsou v poslední době také náramky se speciální nylonovou šňůrkou a prvkem ze stříbra 925. Velká výhoda je nastavitelná velikost. Pokud si tedy nejste jisti s výběrem velikosti, některým z těchto náramků zaručeně nešlápnete vedle.

Žena, která miluje originalitu, zajisté ocení neotřelý náramek se vzory srdcí, kterými může nádherně obklopit své zápěstí. Najdete ho ve stříbrném i rose gold provedení.

Každodenní, ženami velice ceněnou ozdobou, jsou samozřejmě také náušnice. Vhodně zvolené náušnice totiž dokáží dodat šmrnc a podtrhnout osobnost. Ženu, která ráda nosí okázalejší šperky, jistě potěší tyto třpytivé a téměř slavnostní náušnice Royal. A pokud byste si přeci jen nebyli jisti s výběrem, můžete darovat náš speciální dárkový voucher, kterým zaručeně uděláte také velkou radost.

Náramek se srdci         Náramek křížek na šnůrce         Majestic_Royal        Náramek Strom

Omezovat se však nemusíte jen na šperky. Ženu jistě potěšíte i kvalitním značkovým parfémem nebo vysavačem. To poslední byl samozřejmě vtip. :-).

Avšak nezapomeňme ani na obtížnější kategorii obdarovávaných, a tou jsou samozřejmě muži. Mnohé manželky a přítelkyně si již několik týdnů před Vánocemi trápí hlavu tím, co svému drahému koupí pod stromeček. A věřte tomu nebo ne, většinou nic nevymyslí, takže nakonec skončí u svetrů, šál a osvědčené vody po holení.

Ale tak jako ženy netouží mít pod stromečkem mikrovlnnou troubu nebo mixér, tak ani muži si nechtějí rozbalovat papuče a ponožky, byť by byly sebeteplejší.

Pokud má muž nějakou zálibu, pak zaručeně ocení dárek, jenž s ní souvisí. Cyklista bude skákat radostí nad speciální cyklistickou lahví, vášnivého fotografa rozparádí špičkový stativ a milovník rybaření bude celý naměkko z pohodlného sedátka k vodě.

Možná se vám může zdát, že žádné konkrétní koníčky nemá, a v tom případě by bylo zdánlivě vše ztraceno, ale jeho zálibou mohou být třeba auta, takže zážitková projížďka v Lamborghini by mohla být zlatou výhrou.

Pro mnohé muže, ač se to zdá jakkoli podivné, je hlavním koníčkem práce. Je obchodním zástupcem? Možná ho potěší kvalitní taška na notebook, když ta stará je už celá obnošená. Nebo rovnou nový notebook? :-)

Tak snad jsme vám aspoň trošku pomohli a dali nějakou inspiraci, jak si poradit s vánočními dárky. Nezapomeňte, že Vánoce jsou především svátky klidu a pohody, a proto si i jejich přípravu s láskou v srdci užijte.