Celý březen rozdáváme náušnice zdarma k prstýnku s motivem zajíčka 🐰

Nejlepší vánoční dárky pro ženy? Třpytivé dárkové sety

Jen málokterá žena netouží pod stromečkem objevit něco třpytivého. Dárková krabička, která naznačuje, že se v ní ukrývá šperk, dokáže rozzářit oči každé obdarované. Ať už tedy hledáte tipy na dárek pro přítelkyni či manželku, kamarádku, sestru nebo maminku, jste tu správně. Představíme vám několik dárků, se kterými se letos o Vánocích zaručeně blýsknete.

Jedinečné dárkové sety šperků bangles

Proč jsou dárkové sety šperků skvělým vánočním dárkem?

Když dáte ženě šperk, nepochybně jí uděláte radost. Pokud však chcete důležité ženě ve svém životě udělat dvojnásobnou nebo dokonce trojnásobnou radost, jsou tou pravou volbou dárkové sety Bangles. Jsou složeny ze dvou nebo ze tří šperků, které k sobě dokonale ladí a jsou zabaleny v luxusní dárkové krabičce.

Tipy na dárky pro přítelkyni nebo manželku

Uvažujete nad tím, jakým dárkem potěšit svou přítelkyni nebo manželku? Připravili jsme pro vás dva tipy na dárkové sady, prostřednictvím kterých vyjádříte, jak moc vám na vaší drahé polovičce záleží.

Stříbrná dárková sada s motivem srdce

Žádný jiný symbol není s láskou spojený tak úzce jako srdce. Svou milovanou proto jistě potěšíte sadou náušnic, náramku a náhrdelníku, kterou zdobí symboly srdce poseté třpytivými zirkony. Tyto "zamilované" šperky jsou vyrobeny ze šperkovního stříbra.

Set náramku, řetízku a náušnice se srdcem

Stříbrná dárková sada s motivem nekonečna

Dejte vaší manželce nebo přítelkyni najevo, že je pro vás vaše láska nekonečná. Potěšte ji setem stříbrného náramku s motivem nekonečno a nápisem „Love“ a stříbrného náhrdelníku s motivem nekonečna a nápisem „Forever“. Tyto šperky a jejich nápisy se dokonale doplňují a stanou se dárkem, který rozhodně nezůstane ležet jen v dárkové krabičce.

Tipy na dárky pro sestru

 Lámete si hlavu, čím o Vánocích potěšit sestru? Máme pro vás dva tipy.

Dárková sada pro milovnici cestování

Set náramku, řetízku a prstenu s motivem srdce s vyrytým motivem světadílů ze šperkovního stříbra v úpravě do zlatého provedení je skvělým dárkem pro všechny ženy, které rády objevují svět. Tyto šperky je budou doprovázet na každém kroku. 

Sada%20%C5%A1perk%C5%AF%20Srdce%20Globe%20a%20d%C3%A1rkov%C3%A1%20krabi%C4%8Dka

Dárková sada pro milovnici přírody

Naším dalším tipem je stříbrný set náramku a řetízku s motivem vrcholků hor, který bude vaší sestře neuvěřitelně slušet.

mceclip0-3

TIP NA DÁREK PRO MAMINKU OD DCERY

 Nevíte, co koupit k Vánocům mamince? Co třeba dárek, který bude nosit blízko svého srdce?

Dárkový set matka s dcerou

Jeden budete mít vy a druhý vaše maminka. Řeč je o setu dvou přívěsků vyrobených ze šperkovního stříbra mother and daughter. Každý z přívěsků tvoří jednu polovinu rozpůleného srdce, tyto poloviny do sebe zapadají a společně tvoří dokonalý celek. Stejně jako vy s vaší maminkou.

D%C3%A1rkov%C3%BD%20set%20%C5%99et%C3%ADzk%C5%AF%20matka%20a%20dcera

Tip na dárek pro kamarádku

Na závěr vám přinášíme ještě tip na skvělý vánoční dárek pro kamarádku.

Dárková kazeta minimalistických šperků

Pokud má vaše kamarádka ráda minimalistické, ale zároveň nepřehlédnutelné šperky, jistě ji okouzlí set stříbrného náramku a náhrdelníku s motivem srdečního tepu.

Výhodná cena a doprava zdarma

Výhodou dárkových sad Bangles je nejen krásné balení, díky kterým jsou jako stvořené k tomu, aby se proměnily v dokonalý vánoční dárek, ale také výhodnější cena, než kdybyste šperky kupovali jednotlivě a v neposlední řadě doprava zdarma při nákupu 899 Kč / 35 EUR.

D%C3%A1rkov%C3%A9%20sety%20%C5%A1perk%C5%AF%20bangles