Jaké šperky se hodí k jednotlivým znamením?

Prsten se znamením zvěrokruhu
 
Horoskopy a astrologie jsou poslední dobou velmi populární. Právě na znamení se během seznámení s novými lidmi ptáme čím dál častěji. Není snad totiž nic, co by se podle měsíčního znamení nedalo o druhých zjistit. Kromě povahových vlastností nebo ideálního partnera můžete podle znamení určit i to, co se konkrétnímu člověku bude líbit. Ať už tak na horoskopy věříte či ne, pokud budete shánět dárek, třeba šperk pro někoho blízkého, určitě můžete jeho znamení použít alespoň jako inspiraci. 
 
Věděli jste třeba, že analytické Panny tíhnou k výrazným šperkům s duší a že naopak uzemnění Býci touží po nenápadném luxusu? Podívejte se okolo sebe a hádejte, kdo je jaké znamení. Odpovídají tomu jejich šperky? 
 
Beran 
 
Ambiciózní, plní energie a mimořádně schopní vůdci. Právě díky tomu, že Berani vynikají ve schopnosti komunikovat, bývají automaticky středem všeho dění. Vůbec jim nevadí převzít otěže situace a promluvit na velké konferenci před davy lidí. Vládne jim totiž planeta akce Mars. Berani touží po špercích, které dokáží držet krok s jejich rychlým pracovním tempem. Rozhodně je neurazíte výrazným šperkem, jen jim nesmí překážet v jejich každodenním shonu.
 
náušncie Royal z chirurgické oceli dámské
 
Býk
 
Býci stojí pevně na zemi, ale jsou také velmi smyslní. Šperky, které jim nejvíce sedí, jsou přesně ty, které nebudou nabourávat jejich skromné naladění. Nepotřebují si totiž nic dokazovat. Jelikož jsou tvrdohlaví a neradi mění své zavedené zvyklosti, je pro ně nejlepší šperk, který zapadá do jejich stylu, vydrží dlouho a nepodléhá žádným trendům. I když se v módě orientují velmi dobře, chvilkový trend pro ně nikdy nebude více, než časem prověřená klasika. Třeba drobný řetízek na krk
Řetízek 1,3 mm 40-45 cm stříbrný
Blíženci
 
Extrovertní Blíženci se umí přizpůsobit jakékoliv společenské situaci a rádi na sebe strhávají pozornost. Co lepšího se může stát, než když budou středem pozornosti, obdivovaní a uznávaní? Blíženci sice údajně mají dvě tváře, jsou ale vždy autentičtí a neumí se přetvařovat. Zkrátka vždy dostanete jednu z jejich dvou poloh. Nic více. Proto milují výrazné šperky, které upoutají zraky okolí a které působí, že stály milion. I když je třeba našli na bleším trhu. Blíženci se nebojí riskovat a šperky často mění. Vyberte jim něco blyštivého a výrazného.
Prsten srdeční puls gold bangles 
Rak 
 
Nostalgičtí, emotivní a především velice intuitivní. Raci jsou znamení, které se nechá snadno unést vzpomínkami na minulost a mnohem raději než podle příruček se řídí svými pocity. Rakům příliš nezáleží na ceně šperků, ale spíše na tom, co pro ně symbolizují. Cokoliv, co mohou spojit s nějakou emocí a vzpomínkou. Pořiďte jim drobnost, která jim připomene staré dobré časy, výlet do vysněného města, počátek vašeho přátelství. 
 
Náhrdelník medvídek se zirkonem stříbrný
 
Lev
 
Snad žádné znamení není tak energické a plné života jako právě Lev. Působí mladistvě, jsou plní elánu a ambicí, o kterých chtějí všem povyprávět. Chtějí být vidět, záře reflektorů je místo, kde se cítí nejlépe. I proto potřebují šperky, které je na podobná místa důstojně doprovodí a doplní jejich výraznou osobnost, která září na kilometry daleko. Velké náhrdelníky, výrazné náramky, prsteny s barevnými kameny, které se blyští jako vodní hladina na jaře. 
 
Náramek Kopretina s korálky na šňůrce
 
 
Panna
 
Pozornosti Panny nic neunikne. Svým kritickým okem si všimne naprosto každého nedostatku nejen na lidech okolo sebe, ale i na každém dárku, který jí dáte. Nebuďte proto zklamaní, pokud neprojeví patřičné nadšení, ale budou se chvíli zkoumavě mračit. To se jen musí racionálně a analyticky zamyslet nad tím, jestli se jim dárek opravdu líbí. Vysoké nároky Panny splní nadčasové šperky z kvalitních materiálů v dokonalém zpracování
Dámský stříbrný prsten Infinity
 
Váhy
 
Pro všechny ve znamení Vah je krása a estetično velkým tématem. Snad nikdy je nepotkáte neupravené a v ledabyle poskládaném outfitu. Pokud je řeč o špercích, jsou podobně náročné jako Panny, takže pokud navíc daný šperk nebude zapadat do jejich představy a stylu, vůbec ho nebudou nosit. Jejich estetická duše jim to zkrátka nedovolí. Hledejte originální šperky, které mají přidanou sentimentální hodnotu
 
 Stříbrný dámský nárhdelník Kruh se zirkony
Štír
 
Mají pověst tak trochu neupřímných tajnůstkářů, kteří se neštítí ani zradit své nejbližší okolí. Ve skutečnosti je ale jen velmi těžké v nich číst. Jsou totiž spojením dvou extrémů. Temnota a světlo se v nich mísí a nikdy není jisté, která strana má zrovna převahu. I proto je lidé považují za nevyzpytatelné. Štíři se rádi odlišují a nikdy nemají dost. Pořiďte jim třeba prsteny, které mohou vrstvit, dokud nebudou mít celé prsty zakryté. Nejspíše také budou mít v každém uchu více než jednu dírku. Proto jim pořiďtě nějaké zajímavé náušnice, kterou budou moci střídat a přidávat.
dětské náušnice srdce opálové 
Střelec
 
Střelci se toho nebojí. Jsou plní energie, nebojí se riskovat, jejich život je jedno velké dobrodružství a ničím se nenechají svázat. Ani šperky. Radost tak všem Střelcům uděláte něčím, co je nebude omezovat v jejich akcí nabitém životě. Střelci potřebují neustále cítit svobodu a volnost, takže nemají rádi nic složitého ani nic, co by museli neustále sundavat, hlídat nebo udržovat. Šperky z nerezové oceli a stříbra, které snesou styk s vodou, budou ideální.
 
Náramek Circles voděodolný ocel pozlacená
 
Kozoroh
 
Status je pro Kozorohy vždy až na prvním místě. Ať už jejich cesta míří kamkoliv, chtějí zapůsobit a zanechat dobrý dojem. Kozorozi jsou velmi pracovití, a proto je pro ně důležité, aby působili velmi profesionálně a schopně. Nespokojí se jen tak s něčím, s "cetkami" u nich nepochodíte. Chce to stříbro, kvalitní zpracování, nadčasovost a sofistikovanost
 
Stříbrný řetízek s perlou a zirkonem bangles

Vodnář
 
Kreativní Vodnáři jsou všechno, jen ne předvídatelní a průměrní. Jejich znamení vládne živel vody, takže jsou nespoutaní a často divocí. Všechny odlišnosti jsou pro ně ale velkou předností, jsou totiž velmi kreativní. Jejich nejsilnější částí těla jsou lýtka a chodidla, můžete na ně přitáhnout pozornost třeba náramkem na kotník. Radost jim ale uděláte jakýmkoliv netradičním kouskem ve výrazných barvách.
 
Náramek na nohu infinity stříbrný
 
Ryby
 
Duší umělce oplývají i proměnlivé Ryby. Jejich empatická duše je stejně volná jako vlny v moři a mezi znameními patří mezi ty největší snílky. Mají rády všechny novinky a pečlivě sledují módní trendy. Nebojí se zkoušet nové věci, takže jim klidně pořiďte aktuální trendy šperk, který jste ještě na nikom jiném neviděli. Ryby to ocení. Jakmile ale budou podobný šperk nosit všichni okolo, uloží ho na dno šperkovnice.
 
Náhrdelník gaia zlatý dámský