Jaké šperky kombinovat s módními trendy roku 2023?

stříbrné šperky se stromem života a džíny

 Pokud chcete jít s aktuálním diktátem, nemusíte nakupovat nic nového. Stačí se podívat do archivu a být nápadití.
 
Hned na začátku každého roku nás vždy zajímá, jaké módní trendy nás budou následující měsíce provázet. I když se módní svět stále více snaží prosazovat udržitelnost a zabránit kultuře neustále se měnících nezbytností, jejichž životnost vyprší dříve, než se zkazí poslední jogurt ve vaší lednici, trendy jako takové nejspíše nezmizí nikdy. To ale neznamená, že se kvůli každému novému must have kousku musíme vydávat na lov do obchodů. Nejnovější trendy stále častěji najdete na dně vlastní skříně.
 
Letos jsou navíc klíčové trendy trochu obecnější, takže najít je ve vašich existujících zásobách bude hračka. Pokud chcete jít s aktuálním diktátem, nemusíte nakupovat nic nového. Stačí se podívat do archivu a být nápadití. Většinu módních nezbytností alespoň jednou oblékl snad každý z nás.
 
A jakými šperky módní trendy letošního roku doplnit? Vybrali jsme pro vás kombinace, které vás po celý rok jistě neomrzí.
 
 
Červená je nová černá
 
Řetízky s červeným srdcem
 
Červená karkulka
 
Už jste to slyšeli? Červená je nová černá. Takže tento rok ji budeme vídat všude a ve velkém. Místo celočerného uhlazeného minimalismu sáhněte po výrazné červené, která je nepřehlédnutelná. Pokud si neumíte představit, že byste se do červené oblékla od hlavy až po paty, zkuste nejprve pomalu přidávat drobné prvky, jako třeba náramek na červené šňůrce nebo řetízek s červeným akcentem. Uvidíte, že se vám červená pomalu dostane do celého šatníku. Letos platí, že čím více, tím lépe. 

K džínovině není třeba nic složitého vymýšlet.
 
Jeans for years
 
I u denimu můžete jít do kompletního outfitu. Od kšiltovky až po boty. K džínovině navíc není třeba nic složitého vymýšlet. Ideální je doplnit ji jemnými šperky s modrými akcenty, které nebudou rušit, ale ani nezapadnou. Modré pomněnky se hodí jak ke světle modrému, bílému, tak i  černému denimu. 
 
náramek pomněnka
 
 
Metalické materiály jsou stálicí, ke které se můžete vracet celý život. 
 
Stříbrná rybka
 
Metalické materiály jsou stálicí, ke které se můžete vracet celý život. Většinou ale fungují především na speciální příležitosti a akce, které vyžadují trochu více lesku. Třeba takové, jakými jsou silvestrovské party, páteční akce s přáteli a klidně i slavnostní brunche. Tento rok jsou ale třeba stříbrné kalhoty povoleny i na běžný pracovní den. Stačí je vyvážit něčím jednoduchým – dlouhým trenčkotem, bílou košilí a koženými kozačkami. A doplnit je můžete také minimalistickými stříbrnými šperky. Například jednoduchým náramkem a nadčasovým prstenem
 
Kousky, které retro stylu odpovídají se právě ve vlastní skříni hledají nejsnáze. 
 
Devadesátky forever
 
Vrací se i minimalismus ve stylu devadesátých let. A nejlepší je, že kousky, které tomuto retro stylu odpovídají, se právě ve vlastní skříni hledají nejsnáze. Recyklujte jednoduché kousky a noste je společně, v dokonalé minimalistické souhře. Přesně tak, jak bylo zvykem na konci minulého tisíciletí. Jednoduché bílé tričko, modré džíny a černé boty doplňte minimalistickými stříbrnými šperky. Třeba jednoduchým prstýnkem se symbolem křížku nebo kruhovými náušnicemi, které přímo křičí nineties!
 
Tento rok se ovšem něžná ženskost dostává na maximální obrátky a vy tak můžete zhmotnit všechny své dívčí sny. 
 
Řetízek květinka stříbrný dámský
 
Něžná ženskost
 
Ani letos na jaře nebudou chybět pověstné květy a krajka. Tento rok se ovšem něžná ženskost dostává na maximální obrátky a vy tak můžete zhmotnit všechny své dívčí sny. Vypadat jako něžná víla bude jeden z důležitých módních trendů. Šperky, které k volánkům a krajkám vezmete, už potom nemusí být nijak výrazné. Prsten s drobnými motýlky a zirkony i stříbrný řetízek s květinkou budou fungovat skvěle.