Šatník pro jaro 2020? Puntíky, bílá košile a vzory listů

Jaro je pomalu za dveřmi a určitě se budou hodit také nové módní kousky do vašeho šatníku, a k nim samozřejmě také nějaké stylové doplňky.

Módní trendy pro jaro 2020

Každý si rád udělá radost a s jarem přichází nejen radost z krásného počasí, kvetoucích stromů i květin. Zároveň máme touhu po dlouhé zimě všechno nějak uklidit, dát dohromady a přichystat se na skvělou jarní sezónu a ještě lepší léto! Milujete, když si na jaro můžete nakoupit nové kousky do svého šatníku? Doplnit krásně barevné šaty, sukně a užívat si veselé barvy? Potom byste určitě měli vybrat také nějaké šperky, které doladí celý outfit, a vy budete vypadat naprosto skvěle.

A co je pro nadcházející sezónu v kurzu, na co se zaměřit? Pokud máte rádi poslední trendy, určitě se tentokrát na jaře zaměřte na oblíbené puntíky. V zimě byly trendy drobné černé puntíky, ovšem jaro přinese skvělé barvy. Na módních přehlídkách jsou nyní v jarních kolekcích k vidění barevné puntíky na sukních, šatech a nezapomíná se ani na tílka. Právě k takovému vzoru se skvěle kombinují nejrůznější náramky nebo náušnice. Na Bangles.cz je pro Vás připravena celá nová kolekce, ve které najdete perfektní kousky a snadno tak doladíte svůj outfit. K šatům či sukním se perfektně hodí například pohodlný náramek Marbels Rose gold z nerezové chirurgické oceli. Tvoří ho dvojité lanko, na kterém jsou jemné matně třpytivé kuličky, kterými okouzlíte na první pohled. Nemusíte mít strach, že by vám nesedl, jelikož délka je přizpůsobivá díky karabinovému zapínání s řetízkem.

Dalším trendem budou letos na jaře vestičky. Inspirace zde pramení z pánských modelů, takže největší dojem uděláte, pokud si vezmete vestičku na košili a doladíte ji padnoucím sakem. Hodí se ovšem i k dlouhým sukním. Díky jednoduchosti vestiček se dobře vybírají šperky, abyste vypadali skutečně dokonale. Díky výraznému dekoltu lze příjemně vyzdvihnout náhrdelník či řetízek. Například řetízek Heart  vypadá perfektně, a to pro svou jemnost, ale také pro oblíbenost přívěsků v podobě srdíčka. Velmi žádané jsou růžové odstíny, zvlášť například v kombinaci se zirkony – náušnice Zirconia rose gold v takovém provedení vypadají skvěle. Bangles.cz Vám dokáže nabídnout skvělé kousky za příznivé ceny.

jaro 2020 puntíky

Skvělou zprávou pro milovníky jednoduchosti je klasická bílá košile. Právě ta bude patřit mezi jarní trendy kousky, a určitě by neměla chybět v žádném šatníku. Aby nebyla ovšem příliš obyčejná, rozhodli se ji návrháři zdobit výraznými knoflíky nebo drobnými ozdobami, například na kapse či límečku. Úpravou mohou projít také střihy rukávů nebo lze pro oživení kombinovat materiály. Pokud chcete využít trochu extravagantnější cesty, můžete zkusit bílou košili ozdobenou peřím. Právě bílá košile se perfektně doplňuje příjemnými šperky, a na to se u nás v Bangles.cz myslí! Nová kolekce vám přináší krásné náramky s motivem srdíček, lístečků nebo jednoduché korálkové náramky, které vypadají skvěle k šatům i ke sportovnějšímu oblečení, například v podobě džínových kalhot a jednoduchého tílka či trička. K bílé košili se perfektně hodí také stříbrné náušnice se Swarovski krystaly, protože na jaře se v nich bude krásně odrážet sluníčko a udělají dojem.

Z Milána pak míří do celé Evropy trend vzorů exotických listů, který se hodí na jaro i léto. Zelené listy už obletěly celý svět, ale stále vznikají nové a nové kombinace. Perfektně je můžete doladit stříbrnými šperky, nebo také oblíbeným rose gold odstínem, který se k zelené krásně hodí. Zvlášť dobře vypadají šperky s přívěsky v podobě srdíček, která jsou trendem nadcházející sezóny stejně jako vzor listů. Pokud byste ovšem chtěli jít cestou jednoduchosti, jsou v kurzu také jednoduché náramky z nylonové šňůrky ozdobené opálem či jiným vkusným prvkem, který rozzáří vaši ruku. Na Bangles.cz si snadno vyberete, ať už z novinek či ze stávající nabídky, a to nejen pro sebe, ale najdete zde i skvělé tipy na dárečky.

Inspirace Bangles.cz