Náramky na nohu od Bangles.cz

S teplými letními dny odhalujeme své kotníky a stejně jako rtuť na teploměru i touha vyšperkovat svůj kotník rychlým tempem vzrůstá. Že skvělý dojem na vaší noze udělají náramky na nohu, jsme si všimli i my! Přicházíme tak s kolekcí náramků, které rozzáří váš kotník. Věřte, nevěřte, ale náramek na noze působí opravdu stylově a sexy.

 

V naší kolekci objevíte náramky na nohu vyrobené ze šperkovního stříbra a chirurgické oceli. Aby vám náramky na noze perfektně seděly, můžete u všech nastavit velikost. U náramků na nohu ze šperkovního stříbra obvykle do dvou různých velikostí a náramků z chirurgické oceli v rozmezí několika centimetrů. Ti, kdo mají rádi ležernější styl, mohou náramek zapnout na větší velikost a nechat ho tak volněji viset přes kotník či pod kotníkem.

 

Kolekce náramků na nohu

 

Populární symboly a prvky i možnost dokonalého sladění s náramky na ruku

 

Symbol, který je snad v každé naší kolekci, je symbol srdce. Není tomu jinak i v kolekci náramků na nohu. Velmi okouzlující je stříbrný náramek na nohu se srdcem vyzdobený vsazeným zirkonem. Nechybí ani náramek se slonem pro štěstí – mimochodem, věděli jste, že je symbol slona vyobrazen vždy chobotem nahoru? :-) K mání je i magický symbol nekonečna. Samozřejmě jsme nezapomněli ani na náramek na nohu se symbolem křížku, který je jedním z nejpopulárnějších symbolů. Náramek je vyzdoben zirkony, na noze tak nádherně vynikne. Svůj kotník můžete vyšperkovat stylovým symbolem klíče nebo náramkem na nohu se symbolem křídla, které představuje svobodu a přináší do našeho života lehkost a rovnováhu. Všechny stříbrné náramky na nohu velice hezky sladíte se stříbrnými náramky určenými pro vaše zápěstí.

 

Stejně jako u náramků na nohu ze šperkovního stříbra, i u náramků vyrobených z chrirugiké oceli, jsme se inspirovali již některými oblíbenými náramky na ruku z našich kolekcí. Náramek na nohu Tiny Hearts s dvojitým řetízkem krásně doplní náramek stejného stylu z kolekce náramků na ruku. Dost už bylo povídání, raději nahlédněte do kolekce :-).

náramky na nohu bangles