Jaké šperky si zabalit s sebou na dovolenou

Už víte, kam se letos vydáte na dovolenou? Do kufru si zabalte opalovací krém, plavky, ručníky, sluneční brýle a pantofle a makeup klidně nechte doma, ten k opálené pokožce stejně nepotřebujete. Abyste ale oslnili, nezapomeňte si s sebou přibalit i vaše oblíbené šperky. Na Bangles najdete celou plejádu šperků, které vás na ni rády doprovodí a zazáří na pláži, na večeři i během výletu za památkami. Selekce šperků na dovolenou by měla být praktická a dobře promyšlená, abyste předešli zbytečným starostem a zároveň jste vypadali stylově.
 

Jaké šperky si s sebou vzít a jaké raději nechat doma? 

Na dovolenou, ať už u moře či na horách, doporučujeme zabalit si jen minimální množství šperků a soustředit se na ty, které jsou univerzální a snadno kombinovatelné. Neberte si nic příliš drahého a vzácného. Zkrátka žádné šperky, o které byste se jen zbytečně bála. Žádné náušnice, které by v moři mohly vypadnout, ani prsteny, které poškodíte při výšlapu na hory. 

Ideální jsou šperky, které se hodí jak k plážovým šatům, tak k večernímu outfitu. Ty užijete, ať už budete v jakékoliv destinaci. Například jemný zlatý nebo stříbrný řetízek, drobné náušnice, nebo i decentní náramek mohou být skvělou volbou. Také si s sebou můžete vzít výraznější bižuterii, která dokáže oživit jednoduchý outfit a dodat mu osobitý charakter. Zároveň vás nebude mrzet, když se s ní něco stane. Zaručeně se také hodí náramky na nohu, které budou nádherně vynikat na opáleném kotníku.

náramek na nohu kopretina a korálky

Objevte své druhé já a experimentujte!

Soustřeďte se i na bezpečný převoz šperků. Předpokládáme, že je asi všechny nebudete mít na sobě. Proto je uložte do kufru tak, aby se nezamotaly, nerozkutálely a jinak nepoškodily. Můžete využít například naše dárkové pytlíčky nebo krabičky, ve kterých vám šperky dorazily. Investujte třeba do kvalitní cestovní šperkovnice, která šperky ochrání a udrží je organizované a na jednom místě. Neberte si nic, co pro vás má sentimentální hodnotu a co je nenahraditelné. Pokud si budete chtít vzít cennější kousky, určitě nezapomínejte na správnou péči o tyto šperky

A co doporučujeme na závěr? Na dovolené je možnost se odvázat. Vzít si na sebe to, co za normálních okolností nenosíte a co se nehodí k vašemu běžnému oblečení nebo životnímu stylu. A proto je právě před dovolenou čas poohlédnout se po výrazné bižuterii. Velké náušnice, korále, řetízky, náramky na nohu, brože, řetězy na tělo. Vše, co vynikne obzvláště na odhalené kůži a k plážovým outfitům. Objevte své druhé já a experimentujte!

 
Výrazné řetězy (voděodolné)
 
dámský náramek ocelový pozlacený minimalistický
 
Náramky na kotník
Náramek na nohu Srdce se zirkonem bangles
 
 
Provázkové náramky
CDBR2-PPL4-CRE-BR-JB10949-2TGP-SB3x4-CRE-45730
 
 
Výrazné jednoduché náušnice
 

 náušnice kruhy

Voděodolné šperky