Jaké šperky si vzít na svatbu, když jdete jako host?

Začíná období svateb. Oslavám lásky přeje jak krásné počasí, tak i dlouhé večery, které můžete protančit v těch nejkrásnějších šatech, botách a doplňcích. Svatba je totiž, přiznejme si upřímně, skvělým momentem se blýsknout. A i když tento den rozhodně patří nevěstě, ani hosté by neměli zůstávat pozadu. Bílou vynechte, ale na hezké hosty je hezký pohled na fotkách a navíc dodávají akci na důležitosti. Nemusíte se tak bát, připravte si ty nejlepší šperky a šaty a jde se na to!

Prsten orient

Jaké šperky bychom si vzali na svatbu jako hosté?

"Oslava lásky není jen tak. I proto si připravte srdcový arzenál právě na tento den."

S motivem srdce

Asi nemusíme vysvětlovat, proč je srdce na svatbu naprosto ideální motiv. Klidně ho vezměte na krk, ruku i nohu. Oslava lásky není jen tak. I proto si připravte srdcový arzenál právě na tento den. Velké srdce poseté drobnými zirkony nebo prsten s malým srdíčkem bude vypadat skvěle ke každému outfitu, který na tento významný den zvolíte. 

Náramek řetízkové srdce

 

Květiny

"Květinové motivy navíc hodně užijete i na běžné denní nošení."

Dalším skvělým motivem jsou květiny. Na každé svatbě jich nejspíše najdete mnoho a mnoho. I proto se můžete sladit a doplnit výzdobu o své šperky. Květinové motivy navíc hodně užijete i na běžné denní nošení. Pokud tak hledáte nějakou novinku na svatbu, ale nechcete si kupovat něco jen na jedno použití, sáhněte po špercích s květinovými motivy.

Náramek s květy

 

Zirkony

"Třpyt je to, o čem na svatbě mluvíme!"

Třpyt je to, o čem na svatbě mluvíme! Na svatbě se můžete třpytit. Ne sice jako disko koule, ale docela dost. Pokud plánujete jednoduché a minimalistické šaty, o to více se můžete odvázat na třpytivých špercích

prsten zajíček se zirkonem třpytivý

Kameny

"Barevné kameny jsou zajímavá a neobvyklá volba."

Velké kameny vypadají ke slavnostním dlouhým šatům skvěle. Pokud tak máte doma nějaké nenošené výrazné kousky, právě teď je nejlepší čas si je vzít. Nemusíte ani ladit barvy tak, aby přesně seděly. Zkuste to tón v tónu, sáhněte po kontrastních kouscích, nebo laďte všechny doplňky do jedné barevné palety. Je to jen na vás. Barevné kameny jsou ale zajímavá a neobvyklá volba. 

nastavitelné náramky azura a shadow s kameny

Náramky pro družičky

"Je to skvělý způsob, jak ukázat vaše přátelství a ještě mít krásný suvenýr na celý život."

Družičky nemusí být oblečené jen ve stejných šatech, mohou být jednotné i v oblasti šperků. Můžete si pořídit společné náramky už na oslavy loučení se svobodou a pak si je znovu vzít na svatbu. Je to skvělý způsob, jak ukázat vaše přátelství a ještě mít krásný suvenýr na celý život. 

Náramek pro družičky kopretina

Na co si dát pozor? 

"Dbejte na téma a dresscode, pokud svatba nějaké má."

I když máme rádi kreativitu, některá pravidla není radno porušovat. Vyhněte se například příliš výrazným a velkým šperkům jako jsou tiáry, diadémy a cokoliv, co prostě působí příliš  slavnostně. Takové kousky opravdu patří jen a jen nevěstě. Dbejte také na téma a dresscode, pokud svatba nějaké má. Pokud si manželský pár přeje, aby byli všichni v zelené, nevymýšlejte nic jiného. Stejně tak dbejte na to, abyste se cítili dobře podle lokality svatby. Pokud se odehrává v přírodě a velká část oslav bude probíhat na trávníku, neberte si nepohodlné jehly. 

Objevte další šperky