Jak nejlépe přivítat jaro? Ozdobte se jarními šperky

Prsten kopretina jarní

Jaro už je tady, začínají rozkvétat první květiny, stmívá se čím dál tím později a vědět o sobě dávají také hřejivé paprsky slunce. Že už se jarních dnů po dlouhé zimě nemůžete dočkat? Oslavte příchod jara tím, že se potěšíte šperkem, který je s tímto nádherným ročním obdobím neodmyslitelně spojený. 

Šperky s jarními motivy

Jistě nám dáte za pravdu, že jen málokterý motiv se k jaru hodí tak jako motiv květin. Květiny jsou často přirovnávány ke kráse žen. A není taky divu, každá žena rozkvete ve chvíli, kdy se ozdobí květinami. S jarem, konkrétně s Velikonocemi, je nerozlučně spojený také zajíček. Pokud se tedy rozhodnete právě pro tento motiv, rozhodně neuděláte chybu.

Jaro_náramek s kopretinou

TIP: Šperky s kopretinou

Naším prvním jarním tipem jsou šperky zdobené kopretinou. Jedná se o půvabnou květinu ozdobenou žlutou barvou, tedy barvou slunce, která vždy dokáže zlepšit náladu. Jakmile si nasadíte šperky s kopretinou, je zaručené, že budete mít úsměv od ucha k uchu. Zvolit můžete třeba stříbrný prstýnek, náušnice, řetízek, šňůrkový náramek či náramek na nohu. Pokud chcete mít šperky dokonale sladěné, je právě pro vás určený set náramku, řetízku a náušnic, který vám přijde v dárkové krabičce.

TIP: Náramky s květinami

Ženskost v sobě nezapře ani náramek z nerezové chirurgické oceli se symboly květin, který je dostupný ve stříbrné barvě, zlaté barvě a barvě rose gold.

Jaro_náramky květy

TIP: Prsten se zajíčkem

Prstýnek, který nepostrádá hravost, šmrnc a jarní nádech? Jednoznačně stříbrný prsten zajíček, kterému dominuje čirý třpytivý zirkon s oušky. DO 31. 3. 2024 k tomuto prstýnku navíc zdarma obdržíte stříbrné náušnice se stejným motivem.

prsten zajíček a náušnice zdarma bangles

Jarní barvy šperků

Jarní dny kromě šperků zdobených jarními motivy rozzáří také jarní barvy. Mezi oblíbené jarní barvy patří zejména zelená, která symbolizuje příchod jara, a také světle růžová barva, která je velmi něžná a romantická.

TIP: Náramek s růžovou šňůrkou a symbolem křížku

Co byste řekli na originální náramek s oblíbeným motivem křížku? Tento náramek na vaší ruce bude vypadat naprosto skvěle. Jeho velikost můžete díky stahovací šňůrce skvěle přizpůsobit vaší ruce.

Náramek se stříbrným křížkem a růžovou macrame šňůrkou

TIP: Náramky s perlou

Růžová a zelená šňůrka charakterizuje taky náramky zdobené perlami. Získá si vaše srdce náramek s růžovou šňůrkou a jednou velkou sladkovodní perlou? Nebo vám padl do oka náramek s přírodními sladkovodními perlami navléknutými na zelené šňůrce?

náramky s perlou růžová šňůrka a zelená šňůrka bangles

„Jarní“ šperky se promění ve skvělý dárek

Pokud hledáte dárek pro ženu, která má narozeniny nebo svátek na jaře, jsou výše zmíněné šperky skvělým tipem na dárek. Ženy se ostatně shodují na tom, že šperky patří k jedněm z nejlepších dárků vůbec. Šperky Bangles vám navíc přijdou zabalené v krásném dárkovém pytlíčku nebo dárkové krabičce, díky tomu si nebudete muset lámat hlavu s tím, jak dárek zabalit.

dárková krabička jarní

 Šperky s jarními motivy