Novinky na Bangles, které by vám neměly utéct

stříbrný náhrdelník hvězdičky pozlacený

Novinek není nikdy dost a to rozhodně platí i o špercích. Jdeme s dobou, proto naši nabídku pravidelně rozšiřujeme o nové kousky. Pokud hledáte něco originálního pro toho, kdo už má všechno, mezi novinkami na Bangles.cz určitě vyberete. Každý šperk navíc obdržíte zabalený v luxusním pytlíčku. V něm můžete šperky darovat i skladovat. Jaké kousky obsahuje naše nová kolekce? 

Prsteny Srdce a Kruh se zirkony
  
Nové prsteny s třpytivými zirkony si zamiluje každý. Ať už zvolíte srdce, kruh nebo obojí, na ruce se vám budou krásně vyjímat a třpytit. Můžete je kombinovat, jak je libo.Třeba stříbrné srdce a zlatý kruh, dva kruhy různýchmateriálů, či srdce a kruh v jedné barvě. Je to jen na vás.
 
Stříbrné prsteny kruh a srdce se zirkony
 
 
Prsten Rubínové Srdce
 
Krásný design s rubínovým srdcem na vrcholu dodává prstenu jedinečnost a šarm. Svého majitele ohromí precizním zpracováním a jemnými detaily, které dokonale dotvářejí celkový vzhled. Tento klenot je ideální volbou pro různé příležitosti, ať už je to romantická večeře, svatba nebo oslava narozenin. Bude také skvělým dárkem pro vaši blízkou osobu, kterou chcete potěšit a udělat radost.
Stříbrný prsten rubínové srdce pro ženy
  
Náramek Little Heart
 
Něco malého a krásného. Pokud hledáte drobný dárek, který je dokonale propracovaný do posledního detailu, náramek Little Heart ze šperkovního stříbra a přírodních horských krystalů je ideální i pro hodně náročné. Délku náramku je navíc možné upravit. 
 
stříbrný náramek s korálky a srdcem
 
  
Náramek Onyx
 
Je libo něco pro pány? Náramek onyx není jen klasický korálkový náramek, díky kombinaci korálků z lávových kamenů a korálkům ze "zamrzlého" skla a dalším drobným detailům je zcela jedinečný. Nosit ho může samozřejmě kdokoliv, koho jednoduchý, ale výrazný design zaujme.  
 
náramek s lávovými kameny a zamrzlým sklem
 
 
Náš tip: Prsten Zlatá Liška
 
Nejpopulárnější prsten s motivem lišky jsme nově rozšířili o zlatou variantu. Jeho precizní provedení a detaily přesně zachycují krásu a gracióznost lišky, která je známá svou chytrou povahou a zároveň tajemným půvabem. Je to ideální volba pro ženy, které hledají něco více než jen obyčejný kousek šperků.
 
stříbrný pozlacený prsten s motivem lišky
 
 
Náušnice Space & Zirkon
 
Klasické a nadčasové. Visací náušnice ve tvaru protažené elipsy se skvěle hodí k jakémukoliv účesu a nejlépe vynikne s tváří ve tvaru srdce či trojúhelníku. Dokáží totiž obličej rozšířit ve střední části a dokonale tak vyvážit proporce. Vybírat můžete mezi stříbrnou a pozlacenou variantou. Stříbrné náušnice space se zirkonem  
Náhrdelník Zlaté Hvězdičky
 
Stříbrný pozlacený náhrdelník s drobnými hvězdičkami přímo volá "Silvestr!”. Je ideální i na jakýkoliv večírek nebo ples, a to nejen v období Vánoc. Je možné lehce upravovat jeho velikost, takže dokonale zapadne do spousty různých výstřihů. 
 
Stříbrný řetízek hvězdičky pozlacený 24k zlatem
 
 
Náušnice Kočička s půlměsícem
 
Až skoro magickým dojmem působí náušnice s kombinací kočky a půlměsíce. Vždyť oba symboly jsou velmi silně spojené s čarodějkami a kouzlením. Na zimním období koneckonců je něco magického a tajemného. Dlouhé večery a zářící měsíc skvěle symbolizují právě tyto náušnice, které se hodí pro každou citlivou duši s láskou k tajemnu a mystice. 
 
 
Náramek Kůň
 
Síla a přátelství pevné tak, že ho jen tak něco neohrozí. Symbol koně nese mnoho významů. Pořiďte ho pro svou nejlepší kamarádku, sestru, sestřenici, nebo pro milovnici koní, která v sedle tráví každou volnou chvíli. 
stříbrný náramek kůň a náušnice kočičky
Náramek Azurové / Červené / Růžové Srdce & šňůrka
 
Jednoduché náramky na nylonových provázcích už jsou evergreenem. Díky šikovným uzlíkům se dají snadno upravit na téměř jakoukoliv velikost a skvěle vypadají samostatně i ve vyšším počtu. Mezi novinkami tak nesmí chybět ani nové verze tohoto náramku. Tentokrát jsou to srdce tří barev–⁠ červené, růžové a azurové. Mezi krásnými a výraznými barvami nebude snadné vybrat, ale klidně si pořiďte všechny tři.
 
stříbrná srdíčka na provázkových náramcích se stahovacími uzly