Nejoblíbenější šperky: Bestsellery, které udělají radost

bangles šperky s kopretinou set
 
Ještě nevíte, co komu pořídit na Vánoce? Připravili jsme si pro vás výběr našich absolutních bestsellerů, které nikdy nezklamou.
 
Ne každému se líbí vše. Existují ale výjimky. Třeba šperky, které jsou všeobecně oblíbené, a těžko byste hledali někoho, komu by nepadly do oka. Mezi ty patří třeba i řada našich bestsellerů. Potěší jako dárek k Vánocům, narozeninám i jen tak
 
Platí, že v jednoduchosti je krása, a tak není divu, že i nejoblíbenější šperky z naší nabídky jsou minimalistické, jednoduché a univerzální. Převažuje stříbro, které je zase na vzestupu a pomalu ale jistě se po dlouhé době nadvlády zlata vrací na první místo. Byla by škoda, kdybyste ho přehlíželi. Umí totiž dokonale rozzářit každý tón pokožky. 
 
Jaké šperky na Bangles patří mezi ty nejprodávanější? 
 
 
 
Na první příčce je náramek se srdcem, který je již dlouhou dobu velkým favoritem. Dvojitý řetízek s velkým výrazným srdcem má malý třpytivý zirkon uprostřed a jen tak někdo mu neodolá. Náramek je navíc vyroben z kvalitní chirurgické oceli a má nastavitelnou délku. Můžete ho darovat kamarádce, sestře, dceři, babičce. Jeho nadčasový design se bude líbit každému.
 
Náramek z oceli spletené srdce 
 
"Můžete ho darovat kamarádce, sestře, dceři, babičce. Jeho nadčasový design se bude líbit každému." 
 
 
 
Náramky přátelství nikdy nevyjdou z módy. Ať už je vám deset nebo padesát, na ruce se vám tento drobný nylonový náramek s kopretinou bude vyjímat skvěle. Můžete ho nosit samostatně, ale klidně ho zkuste přidat k hodinkám či jinému věrnému kousku, který nesundaváte. Náramek má nastavitelnou délku a kopretina je vyrobena z kvalitního stříbra, takže vydrží a bude stále krásný. 
 
náramek kopretina se světle zelenou šňůrkou
 
"Náramek má nastavitelnou délku a kopretina je vyrobena z kvalitního stříbra, takže vydrží a bude stále krásný."
 
 
 
Liška je často považována za vypočítavou, asi i díky známým pohádkám a říkankám, nenechte se ale starými bájemi uvést do omylu. S liškou se pojí mimořádně silná a magická symbolika. Je symbolem rozvahy, moudrosti a svobody. Nejspíše i proto patří mezi nejoblíbenější zvířata, která se na špercích objevují. Prstýnek je vyroben ze šperkovního stříbra a je možné lehce upravit jeho velikost, aby dokonale seděl. 
 
stříbrný dámský prsten liška
 
"Prstýnek je vyroben ze šperkovního stříbra a je možné lehce upravit jeho velikost, aby dokonale seděl."
 
 
Symbol kopretiny je nenápadný, ale přesto zajímavý a univerzální. Nemusíte ho rozhodně nosit jen na jaře a v létě. Jednoduchost s drobným detailem je perfektním společníkem pro každý den i roční období. Řetízek a náušnice se symbolem kopretiny mají antikorozní úpravu a jsou vyrobeny ze stříbra, náušnice mají puzetové zapínání. 
 
stříbrné náušnice s motivem kopretiny a prsten kopretina
 
"Jednoduchost s drobným detailem je perfektním společníkem pro každý den i roční období."
 
 
 
Nejlepší přítel člověka, ale také symbol věrnosti a upřímnosti. Kdo by neměl rád pejsky. Náramek se symbolem tlapky je skvělý doplněk nejen pro pejskaře. Hodí se pro každého, kdo je vám blízký. Drobný přívěsek psí tlapky je nenápadný, ale dokonale provedený do posledního detailu. Náramek ze stříbra je možné nastavit do dvou velikostí. Dvojitou radost můžete udělat výhodným dárkovým setem náramku s řetízkem, který je zasílán v hezké dárkové krabičce.
 
Dárkový set se stříbrnými šperky s motivem tlapky
 
"Náramek ze stříbra je možné nastavit do dvou velikostí."
 
 
 
Růžové zlato obsazuje první příčky žebříčků trendy šperků již několik let. Není divu, že i na Bangles patří k nejoblíbenějším. Jednoduchý náramek se srdcem  můžete darovat klidně sami sobě. Třeba k úspěšnému týdnu v práci. Náramek z nerezové chirurgické oceli seženete i ve stříbrném provedení
 
náramek rose gold ocelový s červeným srdcem
 
"Růžové zlato obsazuje první příčky žebříčků trendy šperků již několik let."
 
 
 
Podkova nosí štěstí a koně zase radost. Kombinace obojího je tak skvělým dárkem nejen pro milovníky koní. Řetízky jsou propracovány do posledního detailu a díky kvalitnímu materiálu se o ně nemusíte bát.
 
stříbrný řetízke kůň s podkovou
 
"Řetízky s přívěskem jsou propracovány do posledního detailu."
 
 
 
Není snad větší klasiky. Symbol kříže má chránit jeho nositele, a i proto patří mezi nejpoužívanější a nejoblíbenější prvky na špercíchKřížek s drobnými zirkony je spojením minimalistického symbolu a zajímavého detailu. Drobný křížek se neztratí, ani pokud si krk ozdobíte záplavou různých náhrdelníků. Díky dokonalému provedení vždy vynikne. 
 
bangles stříbrný řetízek s křížkem a zirkony
 
"Drobný křížek se neztratí, ani pokud si krk ozdobíte záplavou různých náhrdelníků."