Co pořídit k Vánocům pro každého muže ve vašem životě

Dárek pro muže

Výběr dárků pro muže může být často hodně složitý. Víme, že existuje více než pět kategorií mužů, ale možná, že vám toto dělení usnadní výběr dárků. Vánoce se blíží a jak se zdá, nikdy není příliš brzy začít shánět ty pravé dárky pro vaše blízké. Určitě alespoň jednoho muže z každé kategorie znáte a pokud pro něho ještě nemáte dárek k Vánocům, určitě se můžete inspirovat 

Sportovec 
 
Pořád v běhu, v posilovně, na výletě, na kole nebo s kamarády na výšlapu. Sportovec je nezastavitelný, plný energie a rozhodně se nenechá omezovat nepraktickými doplňky. To ale neznamená, že by neocenil hezký šperk. Vsadíme se, že na jeho zápěstí najdete minimálně chytré hodinky, které nikdy nesundavá. K nim se bude skvěle hodit pevný, takřka nezničitelný náramek s lávovými kameny, který zvládne každou aktivitu s ním
 
Náramek lávový kámen pro sportovce
  
Businessman
 
Kožený kufřík, dokonale padnoucí oblečení, nejvymakanější elektronika a napjatý časový harmonogram. Není nic, co by dokonale nezapadalo do jeho vypilovaného stylu. Ambicióznímu muži, jako je tento, se jen těžko zavděčíte, má totiž všechno. Zkuste třeba náramek s kotvou, který se skvěle hodí k obleku i oblečení na volný čas. Kotva je navíc znamením úspěchu, síly a stability.
 
Náramek kotva pro businessmany
  
Milovník přírody a cestování 
 
Trekové boty, praktické kapsáče a nepromokavá bunda jsou nedílnou součástí jeho výbavy. Praktičnost především, protože jeden přeci nikdy neví, kdy narazí na přírodní překážku, se kterou si v městském oblečení prostě nemůže poradit. Pro muže, kteří milují přírodu, je někdy těžké pořídit dárek, protože se na materiální věci příliš nesoustředí. I oni ale ocení drobný dárek, který pro ně bude mít hluboký význam. Náhrdelník s přívěskem se symbolem mapy je doprovodí na každé výpravě. 
 
Náhrdelník známka s mapou ocelový pánský
  
Milovník rybaření
 
Muž, který má rád rybaření, je jedinečnou bytostí v dnešním uspěchaném světě. Každou volnou chvíli tráví u vody, s očima upřenýma na hladinu, sledující každý pohyb, který by mohl znamenat, že pod vodou se skrývá jeho vysněný sen - kapr o rekordní velikosti.  Rybaření je pro něj víc než jen koníček. Je to způsob, jak se znovu spojit s přírodou, najít klid a přivést do svého života kousíček dobrodružství. Mačkejte palce ať se mu podaří chytit tu největší rybu. Udělejte mu radost a přineste mu štěstí náramkem s rybářským háčkem, který bude zaručeně tím správným úlovkem, jenž mu darujete pod stromeček.
 
Náramek s rybářským háčkem a rudou šňůrkou pánský
 
Umělec 
 
Kreativec hledá nové nápady a neustále čerpá novinky, které může uplatnit ve své práci. Možná, že rád mění styl, a možná, že se drží jednoduché uniformy, která mu umožní maximálně se soustředit na práci. Ať už je to tak či onak, nejspíše ocení i trochu zajímavější šperky, prsteny, barevné náramky a podobně. Hlavně, aby s nimi nebylo příliš mnoho práce a starostí a hodily se ke všemu. Perfektní volbou je také nadčasový pánský náhrdelník s motivem křížku, který nikdy nevyjde z módy.
 
Pánský ocelový náhrdelník křížek