Dárkový průvodce: Co pořídit vašim blízkým ženám k Vánocům?

Stříbrný náramek nekonečno_1
 
Může to být hodně těžký úkol, ale kdo dobře poslouchá a sleduje, pořídí dárek pro každou ženu a dívku ve svém okolí bez sebemenšího problému. Rozdělili jsme proto ženy do několika velmi hrubě orientačních kategorií, které můžou pomoci s výběrem toho pravého.  
 
Milovnice domácí pohody
 
Původně jsme to slovo vůbec nechtěli použít, ale když ono už tak zdomácnělo, že označit někoho za bydlenku už je snad zbaveno všech negativních konotací. Útulno, teplo a voňavo umí bydlenka zařídit i s omezeným rozpočtem a klidem i v kůlně na nářadí. A to je pořádná superschopnost. Takové ženě pořiďte šperk se symbolem srdce, protože to ji přesně vystihuje nejvíce. 
 Náramek z chirurgické oceli spletené srdce
 
Sportovkyně
 
Endorfiny se samy nevyplaví a milovnice pohybu to dobře ví. Když zrovna neběží na pilates, potkáte ji v posilovně u činek nebo na ranním kolečku v parku. Sportovnkyně může být jak zdobivá, tak velmi minimalistická. Nikdy to u ní ale nezkazíte malým prstýnkem nebo náramkem přátelství. Nebude je muset neustále sundavat a odolají potu i častému máčení. 
 
Stříbrný prsten liška
 
Umělkyně
 
Šperky mění častěji než nálady a jen těžko odhadnete, co se jí právě líbí. Znáte někoho, kdo je kreativní a plný nápadů a často převléká kabáty? Je důležité zvolit něco jednoduchého, ale zároveň zajímavého. Náramek s delfínem nic nezkazí, je nápaditý a originální, stejně jako drobné náušnice s vánočním motivem.
 
 Stříbrné náušnice sobíci
 
Módní guru
 
Tohle je opravdu velký oříšek. Také se bojíte, že až budete hledat dárek pro náročnou milovnici módy, která má styl vyladěný do posledního detailu a jen tak něco se jí nezdá, uděláte chybu? Tak se držte kvality, jednoduchosti a nadčasovosti. Tím nepohrdne nikdo. Ani ten nejvybíravější fashionista. My doporučujeme jednoduchý trendy masivní řetěz na ruku a na krk.
trendy masivní řetězový náhrdelník ocelový bangles
  
Cestovatelka
 
Moc často ji sice nevídáte, ale na Instagram přidává jednu dokonalou fotku za druhou. Takže o ní víte alespoň díky dokonale vycizelovaným sociálním sítím. To si přímo říká o řetízek s přívěskem, který bude na každém selfie z druhého konce světa  dokonale vynikat. 
 
Stříbrný dámský řetízek hory
 
 Vyberte šperky podle oblíbených motivů nebo si inspirujte bestsellery.