Trendy na jaro a léto 2024

Nechceme se opakovat s tím, že jaro a léto jsou obdobími nových začátků a osvěžení, ale co jiného říci. Všichni to cítíme podobně, což se pravidelně odráží i v tom, co si chceme oblékat a jaké šperky chceme nosit. 

Jaro je pravidelně obdobím, kdy startuje nový cyklus trendů. Vše okolo nás se probouzí a tak je na čase udělat si v šatníku pořádný vítr. A dokonale vyladěné outfity je ještě třeba doplnit krásnými šperky. Máme pro vás tipy na to, jak šperky s novými módními trendy kombinovat. 

Náramek kopretina s bílou košilí

"Vneste do své šperkovnice trochu přírody. Může to být třeba pomocí přírodních perel, květinových motivů a zemitých barev. "

Toto jaro v mnohém jiné. Poprvé od uvedení filmu Ďábel nosí Pradu totiž nebudou hrát prim květované vzory. Nebojte, holčičí lehkost a krása květů chybět nebude, ale bude trochu jiná. To, že ale nebudou květované vzory zářit na oblečení neznamená, že si je nemůžete dopřát u šperků. Naopak. Skvěle totiž doplní minimalistické outfity. 

Nosným pilířem budou i letos přírodní prvky, které jsou pro jarní a letní měsíce velmi charakteristické. Vneste do své šperkovnice trochu přírody. Může to být třeba pomocí přírodních perel, jemných květinových motivů a zemitých barev

zemité barvy blog

"Jaro a léto jsou každoročně skvělou příležitostí, jak experimentovat s novými styly a najít ten, který nejlépe vyjadřuje vaši osobnost."

I když se toto jaro kloní móda spíše k minimalismu, nemusíte se držet jen jednoduchosti, abyste tento rok zazářili. Jaro a léto jsou každoročně skvělou příležitostí, jak experimentovat s novými styly a najít ten, který nejlépe vyjadřuje vaši osobnost.

 
černý a bílý outfit
 
Touto dobou se většinou začne zvyšovat poptávka po květinových šatech, halenkách a sukních. Letos je to ale jinak. Zdá se, že tento rok bude dominantním trendem minimalistická kombinace bílé a černé. Právě ta nahradí ty okoukané a tradiční "florals". To ale neznamená, že si je nemůžete dopřát v podobě drobných květů na náušnicích či náramcích. Černá a bílá budou s květinovými šperky působit jemněji. 
 
 
Jednoduchost a minimalismus budou toto jaro opravdu všude. Přírodní barvy, přírodní materiály a jednoduché střihy. Vše to bude ve velmi minimalistických tvarech. Jarní odlehčené outfity doplňte přírodními materiály jako jsou perly a jednoduchá šňůrka
 

Hranice mezi dámskými a pánskými kolekcemi se pomalu stírají již několik let. Gender už se v módě, kosmetice i špercích pomalu přestává řešit a vyhraňovat. I proto si klidně můžete pořídit kousky z našich pánských kolekcí a nosit je klidně společně s těmi dámskými. 
 
náramek lávový kámen bílá mikina
 
 
Minulý rok byl rokem dívčích trendů. Mašle, růžová barva, baleríny a krajka. Tento rok se sice dívčí vlna trochu naředí, rozhodně se ale nechystá zmizet. Pokud milujete růžovou, budete určitě nadšení. Bude totiž všude a rozhodně se nebude tvářit příliš vážně. 
 
 
O metalických materiálech se asi nedá mluvit jako o trendu. Jsou totiž módním evergreenem. I přesto bude ale letos třpytivé oblečení ještě výraznější a bude ho nosit i ten, kdo ještě nedávno přísahal, že by si stříbrné kalhoty nikdy neoblékl. Doplňte je lesklou chirurgickou ocelí a nechte vše zářit spolu. 
 
 
Na šatech, botách i špercích. Určitě je zkuste zařadit i do svého šatníku. I pokud sáhnete po šatech se vzorem růží, dotáhněte celou kombinaci prstýnkem s růžemi. S růžemi se nemusíte držet zkrátka. 
 
Prsten Růže