Co darovat na svátek svatého Valentýna 2024?

Valentýn stříbrný prsten s červenými srdci

Svátek zamilovaných je za rohem a vy si lámete hlavu s tím, co tento rok pořídit vaší drahé polovičce? Máme pro vás skvělé tipy na krásné dárky od Bangles, které udělají radost.  

"Není snad nikdo, kdo by si v tento den nepřál dostat něco třpytivého v malé krabičce či pytlíčku."
 
Ke klasickým dárkům, které 14. února věnujeme a dostáváme, patří romantické večeře, bonboniéry, plyšáci, květiny, cokoliv s motivem srdce a také vše v červené a růžové barvě. No a v neposlední řadě se šperky řadí k těm nejžádanějším. Není snad nikdo, kdo by si v tento den nepřál dostat něco třpytivého v malé krabičce či pytlíčku. Plyšák je sice roztomilý, ale šperk? Tomu nikdo neřekne ne. I ten, kdo říká, že nechce vůbec nic. Doporučujeme rozhodně nepodcenit situaci a mít vždy něco malého v záloze. Vždyť víte, jak to je. Nic většinou znamená, že máte obdarovaného překvapit. Aby to nebylo příliš jednoduché. 
 
"A nezapomínejte, že Valentýna nemusíte slavit jen se svým partnerem, ale klidně i s kamarády a kamarádkami."
 
A nezapomínejte, že Valentýna nemusíte slavit jen se svým partnerem, ale klidně i s kamarády a kamarádkami. Galentines day (podle anglického gals, tedy kamarádky) je stále populárnější. Připadá vždy na 13. února, tak neváhejte a udělejte si hezký večer, i když jste letos na svátek zamilovaných single. 
 
Jaké šperky doporučujeme na Valentýna 2024?
 
Stříbrný náramek se srdcem
 
 
Valentýn náramek s perleťovým srdcem a zirkony
Jednoduchý náramek se srdcem řekne více než tisíc slov. Pořiďte ho pro partnerku, kamarádku a klidně i sama pro sebe. Tento náramek navíc padne téměř každému zápěstí, takže se nemusíte trápit s velikostí. 
 
Prstýnek s červeným srdíčkem
 
 
Valentýn prsten stříbrný s červenými srdci
 
U prstýnků je zase naopak vždy lepší si přesnou velikost obdarovaného zjistit. Pokud se pro něj ale rozhodnete, určitě neuděláte chybu. Prstýnek vyjadřuje hlubokou lásku a propojení, pro partnera je to tak absolutně skvělý dárek. A tento s červenými srdci je jako dělaný na oslavu lásky. 
 
Spojená srdce
 
Valentýn řetízek z chirurgické oceli v rose gold provedení
 
A splynutí duší, srdcí a nekonečnou lásku vyjadřují skvěle zase spojená srdce. Řetízek na krk vám bude připomínat vaši druhou polovičku i v momentech, kdy si zrovna nebudete na blízku. 
 
Náušnice Rose
 
Valentýn náušnice rose stříbrné puzetové s růžovým krystalem
Pokud hledáte šperk s nenápadným akcentem, stříbrné náušnice s výrazným růžovým krystalem jsou to pravé. Malý barevný detail dodává šperku originalitu a zajímavost. Zapadají do valentýnského tématu, ale nosit je můžete po celý rok. 
 
Náramek Andílek 
 
Valentýn náramky s motivem andílka
 
Andílek, amorek, andělíček. Jak jen chcete. Je vlastně hlavní tváří tohoto svátku a tak se divíme, že není vidět více. Náramky s přívěskem tak nesou hlubokou symboliku.
 
Náhrdelník se symbolem kotvy
 
Valentýn pánský náhrdelník s motivem kotvy z oceli černý
 
A nesmíme zapomenout ani na muže. Letos je to jednoduché. Svému milovanému darujte náhrdelník s motivem kotvy, která bude symbolizovat přístav vaší lásky.
 
Nenápadná srdce
 
Valentýn náramek z oceli pozlacený se srdci
 
Pokud chcete pořídit šperk, který není na první pohled tolik valentýnský, zkuste třeba tento náramek s nenápadnými srdíčky z nerezové chirurgické oceli. Je ideálním dárkem i pro kamarádku. 
 
Na nohu
 
Valentýn náramek na nohu stříbrný se srdcem a zirkonem
 
Náramky na nohu byly v devadesátých letech obrovským hitem. A jistě víte, že právě tato dekáda se v plné síle vrací. Nenápadný náramek na nohu je skvělým dárkem. Pokud se tak rozhodnete slavit svátek zamilovaných se svými kamarádkami, dál nehledejte. Ideální dárek už máte.