Co k Vánocům pořídit pro vaši babičku a maminku

Spletené srdce jako dárek pro maminku nebo babičku

„Šperky, které budou vyjadřovat přesně to, co máte na srdci máte přímo na pár kliknutí."

Vánoce jsou již doslova za humny a kdo tak o dárcích nezačal alespoň přemýšlet se teď dostává do výrazného skluzu. Drobnosti pro kolegy už máte, náramek pro přítele je už zabalený a teď zbývá jen vymyslet něco pro vaši maminku a babičku. Že si necháváte to nejlepší na konec? Rozumíme. Vždyť jaký dárek může být důležitější, než právě tento? Obě si zaslouží modré z nebes, ale to bohužel na žádném eshopu neseženete. Šperky, které budou vyjadřovat přesně to, co máte na srdci máte přímo na pár kliknutí. A nemusíte hned sahat po diamantech a zlatě, potěší vše, co má nápad. 
 
Co dát těm nejdůležitějším ženám v našem životě? 
 
Maminka
 
„Vybrat mamince šperk je dobrý nápad i pokud se tváří, že nic takového přece nepotřebuje, nechce, nenosí, je to pro ní škoda. Něčím hezkým v malé tvrdé krabičce nikdy nic nezkazíte. Prsten, perlový náramek, řetízek nebo třeba náramek na nohu se nikdy neztratí."
 
Dárky pro maminky se často nevybírají zrovna snadno. Buď jste zajeli do rutiny a každý rok kupujete různé variace něčeho podobného - různě barvevné šátky, nové kožené rukavice, oblíbený parfém. Nebo každý rok zkusíte zabrousit do nových vod - nový svetr,  sluneční brýle, permanentku do galerie nebo nejnovější detektivku od oblíbeného autora. Zásadní je nekupovat nic do kuchyně, na úklid nebo zkrátka cokoliv, co je nějak spojeno s prací v domácnosti. Pokud si tedy o něco takového přímo neřekne. Vybrat mamince šperk je dobrý nápad i pokud se tváří, že nic takového přece nepotřebuje, nechce, nenosí, je to pro ní škoda. Něčím hezkým v malé tvrdé krabičce nikdy nic nezkazíte. Prsten, perlový náramek, řetízek nebo třeba náramek na nohu se nikdy neztratí. 
 
Set šperků s křížkem a perlami
 
Babička
 
"Chybu neuděláte jemným řetízkem na krk, náramkem s perličkami nebo náušnicemi s perlou, které se hodí jak na den, tak na večer, třeba do divadla."
 
Babičky mohou být často o něco konzervativnější. Také už stihly nasbírat pořádnou kolekci všemožných šperků. Co koupit někomu, kdo už má vše a ještě se stále tváří, že nic nechce a nic nepotřebuje? Něco jednoduchého, minimalistického a praktického se hodí každé ženě. Chybu neuděláte jemným řetízkem na krk, náramkem s perličkami nebo náušnicemi s perlou, které se hodí jak na den, tak na večer, třeba do divadla.
 
 
Šperk se symbolem stromu
 
Jak lépe vyjádřit důležitost rodiny a rodinných vazeb, než šperkem se symbolem stromu. Stříbrný náramek se zirkony má nastavitelnou délku, takže padne každému zápěstí. Vyjadřuje soudržnost, budoucnost, minulost i sílu, kterou ve své rodině spatřujete a cítíte. Jemný náramek tak potěší všechny generace žen ve vaší rodině. Můžete třeba jeden pořídit každé. Pokud ho budete nosit na zápěstí všechny, jeho symbolika nabyde zcela nového rozměru. 
Dámský náramek strom života se zirkony dárek pro ženu
 
Sada s křížkem
 
Nevíte, zda to, či to? Není třeba troškaři, můžete rovnou pořídit set náramku a náhrdelníku, který se hodí ke všemu. I ten je skvělý jak pro maminku, tak pro babičku. 
 
Klasické náušnice
 
Základní kámen každé šperkovnice. Perlové nebo kvalitně pozlacené náušnice můžete nocit celý život a nikdy nebudou mimo. Unosí je všechny věkové kategorie a hodí se ke každému stylu oblékání. 
 
Základní kousek
 
I kdyby vaše maminka nenosila nikdy žádné šperky, drobný a nadčasově klasický řetízek rozhodně neodmítne. A pokud se naopak vyžívá ve vrstvení celé plejády nejrůznějších řetízků a náhrdelníků, tento krásně zapadne. 
 
Dámský náhrdelník kruh se zirkony dárek pro maminku
 
 
Pro tu nej
 
Jak lépe vyjádřit, že je pro vás vaše babička či maminka ta nej na světě? Prsten se zirkony ve tvaru koruny jí řekne vše potřebné. Koneckonců maminky a babičky opravdu jsou nekorunované královny. No ne? Nebo zvolte prsten se symbolem propletených srdcí. Vždyť přesně to symbolizuje mateřskou lásku, která je navždy.